چرا چاق ها صبحانه نمی خورند! / کدام نوشیدنی برای صبحانه خوب است؟
1397/09/10 - 06:43
تاریخ و ساعت خبر:
11559
کد خبر:

چرا چاق ها صبحانه نمی خورند! / کدام نوشیدنی برای صبحانه خوب است؟

کسی که بخواهد از ابتلا به بیماری دیابت نوع ۲ پیشگیری کند نباید بدون خوردن صبحانه سر کار برود. همچنین برای پیشگیری از مضراتی چون تپش تند قلب و بالا رفتن فشار خون می‌توان قهوه بدون کافئین نوشید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - به گزارش طنین یاس، به نقل از خبرگزاری تسنیم، افرادی که صبحانه نمی‌خورند اغلب در طول روز تغذیه ناسالمی دارند. وقتی گرسنه می‌شوند شیرینی یا غذایی پرکالری می‌خورند. احتمال هم دارد که تمایل بیشتری به مصرف دخانیات داشته باشند.
این‌ موارد نتایج پژوهشی است که یک تیم تحقیقاتی از مرکز دیابت آلمان در تاریخ نهم نوامبر در مجله تخصصی "The Journal of Nutrition" منتشر کرده است.

یک تناقض: آدم‌های چاق به ندرت صبحانه می‌خورند

پژوهشگران علوم تغذیه اطلاعات مربوط به 96 هزار و 175 نفر را بررسی کردند که چهار هزار و 935 نفر از آنها در طول انجام پژوهش مبتلا به دیابت نوع 2 شدند.

در آن میان مشخص شد که افراد چاق بیشتر مایلند که از خوردن صبحانه صرف نظر کنند. چاقی یکی از عواملی است که می‌تواند موجب ابتلا به دیابت نوع 2 شود.

بنابراین همیشه صبحانه بخورید! اما چه نوشیدنی‌ای برای صبحانه خوب است؟ آب، آب پرتقال یا چای؟

پژوهشی که "انستیتوی اطلاعات علمی درباره قهوه" انجام داده، می‌گوید که بهترین نوشیدنی برای صبحانه قهوه است. پاسخ این انستیتو چندان غافلگیرکننده نیست، چون به هر حال 6 شرکت اروپایی فعال در صنعت قهوه از این انستیتو حمایت مالی می‌کنند. اما گفته می‌شود که این انستیتو به طور مستقل و علمی با دانشگاه‌ها همکاری می‌کند.

به گزارش dw-همچنین دیابت نوع 2 نوعی اختلال در سوخت و ساز بدن است که با بالا بودن گلوکز خون در شرایط مقاومت در مقابل انسولین و کمبود نسبی انسولین شناسایی می‌شود. نشانه‌های این بیماری احساس تشنگی مفرط، تکرار ادرار و احساس گرسنگی مفرط است. 90 درصد افراد مبتلا به دیابت به دیابت نوع 2 دچار هستند.

مواد آنتی اکسیداتیو و ضد التهاب در قهوه

در گزارشی که در آغاز ماه اکتبر در نشست انجمن تحقیقات دیابت اروپا عرضه شده، آمده است که قهوه تا 25 درصد خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می‌دهد. ماتیاس مارل‌استروم - استاد پزشکی و داروسازی در انستیتوی کارولینسکا در استکهلم، برای تهیه این گزارش 30 پژوهش را بررسی کرد که اطلاعات مربوط به یک میلیون و 185 هزار و 210 نفر را در بر می‌گیرند.

همچنین کیلد هرمانسن - استاد رشته پزشکی در بیمارستان دانشگاه آرهوس در دانمارک، تاثیرات مثبت قهوه را به دلیل وجود مواد آنتی اکسیداتیو در قهوه دم کرده تلخ می‌داند. او می‌گوید که قهوه کمک می‌کند تا جلوی التهاب گرفته شود. درضمن به وسیله گرما باعث افزایش فعالیت سوخت و ساز بدن و تنوع میکروبیوم انسان (ریزاندامگان همزیست انسان) در معده و روده می‌شود.

هرمانسن توصیه می‌کند که هر فرد، چه زن چه مرد، هر روز سه تا چهار فنجان قهوه بنوشد. و برای پیشگیری از مضراتی چون تندتپشی قلب و بالا رفتن فشار خون می‌توان قهوه بدون کافئین نوشید.

انتهای پیام/ز

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
نظر شما
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار پر بیننده
اخبار پر بحث