دلمه ماکارونی برای خانم‌هایی که دنبال خلاقیتند
1400/09/13 - 18:10
تاریخ و ساعت خبر:
115338
کد خبر:

دلمه ماکارونی برای خانم‌هایی که دنبال خلاقیتند

طرز تهیه دلمه ماکارونی برای آن دسته از خانم‌های خوش ذوق که از خلاقیت در آشپزی استفاده می‌کنند و علاقه‌مند به تهیه غذا‌های نو و جدید هستند، درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش‌جان!
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - طرز تهیه دلمه ماکارونی برای آن دسته از خانم‌های خوش ذوق که از خلاقیت در آشپزی استفاده می‌کنند و علاقه‌مند به تهیه غذا‌های نو و جدید هستند، درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش‌جان!
طرز تهیه دلمه ماکارونی با سبکی خاص
مواد لازم
ماکارونی شکلی : 3 فنجان
لپه پخته : 2 فنجان
سبزی دلمه ساطوری شده : 500 گرم
گوشت چرخ کرده:300 گرم
سرکه در صورت تمایل: به مقدار کافی
زعفران دم شده: به مقدار کافی
شکر در صورت تمایل: به مقدار کافی
نمک و فلفل: کمی به مقدار کافی
ادویه: کمی به مقدار کافی
روغن مایع : یک فنجان
برگ مو یا فلفل دلمه یا بادمجان دلمه یا گوجه‌فرنگی: به مقدار کافی
پیاز نگینی شده: 2 عدد








دستور پخت
گوشت چرخ کرده را با پیاز و روغن تفت دهید و نمک ، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید.
ماکارونی را در ظرفی بزرگتر از حجمش با کمی نمک و روغن بپزید و بگذارید تا کاملاً مغز پخت شود سپس آبکش کنید و آب ولرم روی آن بریزید تا نچسبد.
یک ظرف جهت مخلوط کردن تمام مواد در نظر بگیرید و ماکارونی، گوشت تفت داده شده، سبزی و لپه را درون ظرف بریزید و مخلوط کنید و روی تمام مواد زعفران بپاشید. (در صورت تمایل به شیرین یا ترش بودن بودن درون مواد شکر یا سرکه یا هر دو را به یک میزان بریزید).









مواد آماده شده‌ دلمه را می‌توانید درون هر کدام از موارد، برگ مو، فلفل دلمه، بادمجان، گوجه‌فرنگی، کاهو یا کلم بریزید یا بچینید و با طعم ترش یا شیرین یا هر دو طعم استفاده کنید.
با این تفاوت که در برگ مو، با سس، آب، روغن و چاشنی مورد نظرتان بپزید . ولی در سایر دلمه‌ها می‌توانید با سس آب و رب گوجه‌فرنگیِ تفت داده شده در روغن و ادویجات (زردچوبه، زعفران، کاری) بپزید.
دلمه را با حرارت کم دم پخت کنید و هیچکدام از موارد یاد شده برای پر کردن را با هم طبخ نکنید.
برای تهیه چاشنی شیرین شکر را دو برابر سرکه و برای چاشنی ترش، سرکه را بعد از گذشت نیمی از زمان پخت دلمه‌ها بریزید تا دلمه‌ها سفت نشود و دلمه پخته بهتر، چاشنی را به خود می‌گیرد.
برای نرم و لطیف شدن دلمه کمی روغن از حد معمولی بیشتر بریزید.
برترین ها
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
طرز تهیه دلمه ماکارونی ، دلمه ماکارونی ، طرز تهیه دلمه ، دستور پخت دلمه ، دستور پخت دلمه ماکارونی ، پخت دلمه ماکارونی
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا