روش‌های فریز کردن دانه‌های انار
1400/09/23 - 15:40
تاریخ و ساعت خبر:
115590
کد خبر:

روش‌های فریز کردن دانه‌های انار

برای اینکه در تمام فصول بتوانید از خواص دانه‌های انار و از طعم آنها در غذاها لذت ببرید می‌توانید آنها را در فریزر نگهداری کنید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - به نقل از بیتوته، برای نگهداری طولانی مدت انار می‌توانید گل انار و یا دانه‌های انار را جدا کنید و آنها را فریز کنید.
پس از ۶ ماه فریز کردن گوشت‌های دانه‌های انار خشک می‌شوند. پس سعی کنید قبل از ۶ ماه آنها را مصرف کنید.
ابتدا انارهای سالم با دانه‌های سالم را انتخاب کنید. گل‌های آن را جدا کنید. اگر دانه‌ای له شده، نرم شده و یا قهوه‌ای رنگ وجود دارد آن را خارج کنید. سپس داخل سینی کاغذ روغنی قرار بدهید و دانه‌های انار را روی آن بچینید دانه‌ها نباید به هم چسبیده باشند.
آن را داخل فریزر قرار بدهید. پس از ۱-۲ ساعت آنها را خارج کنید و سریع در ظرف‌های مخصوص فریزر قرار بدهید و در آن را کامل ببندید و داخل فریزر قرار بدهید.
اگر ظرف‌های مخصوص فریزر ندارید می‌توانید آنها را داخل کیسه‌های زیپ‌دار قرار بدهید و هوای آن را خارج کنید. دانه‌های انار را زیاد روی هم نریزید. زیرا هنگام استفاده آن به مشکل برمی‌خورید.
روش دیگر برای نگه داشتن دانه‌های انار
راه حلی دیگر برای نگهداری انار دانه شده این است که دانه‌های انار را در بطری شیشه‌ای بریزید اصلا خشک نمی‌شوند و می‌توانید مدتی آنها را نگه دارید. بدون اینکه دانه‌های آن خشک شوند.
برای فریزر کردن بطری‌های آب معدنی گزینه‌های مناسبی هستند. اما همان طور که می‌دانید قرار دادن این بطری‌ها در فریزر سرطان‌زا هستند. بنابراین از بطری‌های مخصوص فریزر استفاده کنید.
از این دانه‌های انار می‌توانید در طول سال برای پخت غذا، تهیه اسموتی و آب انار و ... استفاده کنید.
حتی می‌توانید انار را به صورت درسته فریزر کنید باید از سالم بودن انار اطمینان داشته باشید؛ پس بهتر است به صورت دانه شده نگهداری کنید.








نحوه استفاده از دانه‌های انار فریز شده
برای استفاده از انارهای فریز شده می‌توانید آنها را حدودا ۱-۲ ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا یخ آنها ذوب شود و از آن استفاده کنید. اگر عجله دارید می‌توانید آنها را داخل آب ولرم نه گرم، قرار بدهید تا یخ آنها ذوب شود.
برای استفاده انار داخل غذا و یا اسموتی لازم به ذوب شدن یخ نیست. می‌توانید از آن به صورت منجمد استفاده کنید.
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
خواص مواد غذایی، مهارت‌ها فوت‌ و فن، میوه و تره بار، نوشیدنی،
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا