بوغدا آشی؛ این غذای محلی استان زنجان
1398/01/31 - 11:24
تاریخ و ساعت خبر:
13346
کد خبر:

بوغدا آشی؛ این غذای محلی استان زنجان

بوغدا آشی غذایی بسیار خوشمزه مخصوص استان زنجان است. سبزی بکار رفته در این آش اسفناج است. از آنجایی که این سبزی مقوی حاوی ویتامین‌های A و E و B، آهن، پتاسیم، ید و کلسیم است. مصرف آن در رژیم غذایی شما توصیه می‌شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - اصولا هر شهر و استانی با توجه به طبیعت و پیشینه‌ی خود غذا‌های محلی مختص به خود را دارد. هر چند ممکن است غذا‌هایی با عنوان یکسان در شهر‌های مختلف به شیوه‌های متفاوت طبخ شود دلیل آن هم شرایط طبیعی و محیطی هر محل است که افراد متناسب با آن دستور پخت‌های متفاوتی برای غذا‌های خود دارند. بوغدا آشی غذایی بسیار خوشمزه مخصوص استان زنجان است. حتما باید دقت کنید که حبوبات و گندم را از شب قبل بخیسانید. برای پخت حبوبات و گندم آن‌ها را باید روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب پخته شوند. اگر حرارت بالا باشد آب درون ظرف خشک میشود، ولی هنوز حبوبات مغز پخت نشده اند. سبزی بکار رفته در این آش اسفناج است. از آنجایی که این سبزی مقوی حاوی ویتامین‌های A و E و B، آهن، پتاسیم، ید و کلسیم است و مصرف آن در رژیم غذایی شما توصیه می‌شود.

علاوه بر آن، اسفناج ضد سرطان بوده و برای حل مشکل یبوست بسیار مفید است. یبوست یک مشکل گوارشی است که بخصوص در فصل پاییز بیشتر از سایر فصول بروز می‌کند و مشکلاتی زیادی برای فرد ایجاد میکند. استفاده از اسفناج کمک خواهد کرد تا گوارش بهتری داشته باشید و کمتر از یبوست رنج ببرید. علاوه بر آن اسفناج به دلیل دارا بودن ویتامین A بسیار برای چشم و بینایی مفید است؛ و بدلیل دارا بودن کلسیم برای استخوان و دندان‌ها هم بسیار مفید است.
مواد لازم:
اسفناج: ۲ کیلو
حبوبات (نخود، لوبیا قرمز، عدس): ۵۰۰ گرم
پیاز درشت: ۴ یا ۵ عدد
گندم: ۲۵۰ گرم
روغن: ۲۰۰ گرم
آرد: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
مراحل پخت:
۱. حبوبات و گندم را بخیسانید.
۲. روغن را روی حرارت قرار داده و پیاز را خرد کرده و تفت دهید.
۳. زردچوبه را اضافه کرده و سپس پیاز داغ را به حبوبات و گندم اضافه کنید.
۴. مقداری آب مجدد روی حبوبات بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
۵. آش را مرتب هم بزنید.
۶. پس از پخت کامل حبوبات اسفناج را بصورت درشت خرد کرده و در آش بریزید.
۷. بعد از اینکه مواد آش کامل پخت مقدار کمی روغن را روی حرارت قرار داده و دو قاشق سوپ خوری آرد را در آن سرخ کنید و به آش اضافه کنید. (این مرحله اختیاری ست).
۸. پس از ده دقیقه آش آماده سرو است.
وب سایت غذالند
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
بوغداآشی,غذای محلی,زنجان,سبزی
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا