طرز تهیه شربت آلبالوی خانگی
1401/04/11 - 14:00
تاریخ و ساعت خبر:
139737
کد خبر:

طرز تهیه شربت آلبالوی خانگی

شربت آلبالو یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین شربت‌ها در فصل گرماست که در این مطلب روش تهیه آن را برای شما آموزش خواهیم داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - شربت آلبالو یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین شربت‌های مجلسی ایرانی است که در فصول گرم سال بسیار مورد توجه مردم عزیزمان قرار می‌گیرد این شربت دارای خواص فراوانی است که از مهمترین آن می‌توان به ضد عطش بودن آن اشاره کرد.
مواد لازم تهیه شربت آلبالو
آلبالو: یک کیلو
جوهر لیمو: نوک قاشق چای‌خوری ( اختیاری)
شکر: ۱/۵ کیلو








طرز تهیه شربت آلبالو طبیعی
مرحله اول
ابتدا آلبالوها را درون قابلمه‌ای می‌ریزیم و با آب قابلمه را پر و حدود ۱۰ دقیقه صبر می‌کنیم. سپس آلبالوها را آبکشی کنید و شاخ و برگ‌های آن را بگیرید.
مرحله دوم
در این مرحله باید هسته‌های آلبالو را بگیرید. برای این کار می‌توانید از هسته گیر استفاده کنید و اگر هسته گیر نداشتید باید به‌صورت دستی و دانه به دانه هسته‌های آلبالو را بگیرید.
مرحله سوم
در قابلمه‌ای مناسب ابتدا مقداری از آلبالوها را بریزید. سپس مقداری شکر روی آلبالوها بریزید و این کار را تا اتمام شکر و آلبالوها ادامه دهید. حدود ۱۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا شکرها حل شوند.
مرحله چهارم
قابلمه را از یخچال خارج کنید و روی شعله متوسط قرار دهید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا بجوشد. توجه داشته باشید که حرارت باید متوسط باشد زیرا اگر زیاد باشد آلبالوها می‌سوزد و اگر کم باشد شربت آلبالو سیاه می‌شود.
مرحله پنجم
در این مرحله بعد از اینکه شکر به‌خوبی حل شد، اگر کفی روی شربت مشاهده کردید آن را با قاشق خارج کنید.
مرحله ششم
بعد از اینکه کف صورتی را گرفتید آن را از روی شعله بردارید و به وسیله صافی آلبالو ها و شربت آلبالو را جدا کنید. آلبالوها را در ظرفی بسته بندی و در یخچال نگهداری کنید و در تهیه آلبالو پلو از آنها استفاده کنید.
مرحله هفتم
شربت را جداگانه روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود. هنگام پخت شربت نیز کف صورتی ایجاد می‌شود آنها را نیز بگیرید.
مرحله هشتم
نوک قاشق چای‌خوری جوهر لیمو به شربت اضافه کنید تا شکرک نزند.
مرحله نهم
شربت نباید بیش از اندازه غلیظ شود، زیرا پس از خنک شدن غلظت بیشتری پیدا می‌کند. پس از خنک شدن شما می‌توانید آن را در شیشه‌های مخصوص و یا بطری نگهداری کنید.








نکته‌های درست کردن شربت آلبالو
۱- هنگامی که آلبالوهای شما مقداری ترش بود می‌توانید میزان شکر را بالا ببرید.
۲- اگر مشاهده کردید که طعم شربت آلبالو باب میلتان آن‌چنان نیست می‌توانید از مقداری وانیل هم استفاده کنید.
۳- در میزان آلبالوها شکر نسبی است، اگر دوست داشته باشید می‌توانید با مواد بیشتری این شربت را تهیه کنید.
۴- می‌توانید آلبالوها را با کمی از شربت روی حرارت قرار دهید و با اضافه کردن اندکی جوهر لیمو آن را تبدیل به مربا آلبالو کنید.
منبع: ایرنا

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
آشپزی توصیه‌ها و آداب، آشپزی - دستور پخت، نوشیدنی، تغذیه سالم، تغذیه،
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث