طرز تهیه موهیتو هندوانه؛ سالم و خوشمزه
1401/05/22 - 19:42
تاریخ و ساعت خبر:
140664
کد خبر:

طرز تهیه موهیتو هندوانه؛ سالم و خوشمزه

موهیتو هندوانه یکی از انواع نوشیدنی‌های متفاوت و خوشمزه است که برای روزهای گرم تابستانی بسیار مناسب می‌باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موهیتو هندوانه با ما همراه باشید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - موهیتو هندوانه یکی از انواع نوشیدنی‌های متفاوت و خوشمزه است که برای روزهای گرم تابستانی بسیار مناسب می‌باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موهیتو هندوانه با ما همراه باشید.
مواد لازم موهیتو هندوانه
هندوانه ۲ لیوان
برگ نعنا ۵ برگ
آب لیمو ترش تازه ½ لیمو ترش تازه
آب سودا ۱ لیوان
یخ به مقدار کافی
طرز تهیه موهیتو هندوانه








مرحله اول
برای تهیه موهیتو هندوانه خوشمزه در ابتدای کار هندوانه را خرد کرده و پوست آنها را جدا می کنیم. در ادامه هندوانه را به قطعات کوچکتر خرد کرده و هسته های آنها را جدا می کنیم، سپس درون غذاساز می ریزیم
مرحله دوم
حالا هندوانه را به خوبی میکس کرده، سپس آب لیمو ترش تازه را به غذاساز اضافه می کنیم. در ادامه نعنا را شسته و به همراه آب سودا به غذاساز اضافه کرده و به خوبی میکس می کنیم تا مواد ترکیب شوند.
مرحله سوم
در ادامه آب را به غذاساز اضافه کرده و چند پالس می زنیم، سپس موهیتو هندوانه را درون لیوان های سرومان می ریزیم. در نهایت موهیتو هندوانه را با نعنا و اسلایس های لیمو تزیین کرده و با چند قالب یخ سرو می کنیم. نوش جان.
چی شی
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
پوست، هندوانه، موهیتو، تهیه، مرحله،
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا