فست‌فودها؛ عامل ابتلای جوانان به سرطان
1402/07/12 - 14:48
تاریخ و ساعت خبر:
174618
کد خبر:

فست‌فودها؛ عامل ابتلای جوانان به سرطان

دبیر علمی دومین سمینار سرطان در جوانان، گفت: متاسفانه طبق آمار‌ها سن ابتلا به سرطان در ایران در برخی موارد پایین‌تر از میانگین جهانی است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - علی شهریاری‌احمدی، فوق تخصص خون و آنکولوژی و دبیر علمی دومین سمینار سرطان در جوانان با اشاره به برگزاری این رویداد در روز‌های ۱۳ و ۱۴ مهر در مرکز همایش‌های کتابخانه ملی، اظهار داشت: این رویداد به همت دانشگاه علوم پزشکی ایران، موسسه خیریه محمدحسین رضوی و انجمن خون و انکولوژی ایران و همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی و با حضور همکاران و اساتید در رشته‌های مختلف پزشکی به خصوص مرتبط با سرطان و دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد، شیراز، اصفهان، تبریز و گیلان برگزار می‌شود، که خوشبختانه این مشارکت در برگزاری بار علمی این رویداد را به شدت افزایش داده است.
وی گفت: در این رویداد، طب تسکینی و همچنین نحوه روش‌های حمایتی در درمان سرطان جوانان، همچون پشتیبانی و کسر هزینه‌های درمان، و نقش مراکز مردم نهاد مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرند.
شهریاری‌احمدی افزود: در کنار بررسی انواع سرطان‌ها در جوانان به مبحث بسیار مهم باروری و حفظ باروری در جوانان مبتلا به سرطان نیز پرداخته خواهد شد؛ چرا که جوانان در زاد و ولد در جامعه نقش اصلی را دارند و یکی از دغدغه‌های آن‌ها ازدواج و فرزندآوری است.
دبیر علمی دومین سمینار سرطان در جوانان، گفت: متاسفانه طبق آمار‌ها و در مقایسه با دیگر مناطق دنیا به خصوص کشور‌های پیشرفته و در حال توسعه، سن ابتلا به سرطان در ایران در برخی موارد پایین‌تر از میانگین جهانی است، به عنوان مثال سن ابتلا به سرطان پستان در ایران بین ۱۰ تا ۱۵ سال جوانتر از میانگین جهانی بوده و حتی این موضوع در رابطه با سرطان کولورکتال نیز صدق می‌کند.
این فوق تخصص خون و آنکولوژی، اضافه کرد: البته جوانتر شدن سن ابتلا به سرطان را در سایر کشور‌ها نیز شاهد هستیم، همچون سرطان روده بزرگ که در آمریکا، استرالیا و اروپا بدون علت مشخصی بیشتر شده، به طوری که در بین جمعیت ۲۰ تا ۳۰ سال آمریکا افزایش پیدا کرده است.
وی درباره افزایش سرطان در جوانان، بیان داشت: یکی از علل اصلی آن تغییر الگوی تغذیه در جوامع مختلف از جمله ایران است، امروزه جوانان به غذا‌های فست‌فودی روی آورده که نه تنها موجب چاقی شده بلکه مقدار زیادی مواد غذایی بی ارزش و حاوی کالری بالا و چربی‌های اشباع نشده را وارد بدن می‌کند و در کنار آن‌ها مواد نگهدارنده‌ای هستند که سرطان‌زا هستند.
شهریاری‌احمدی ادامه داد: جدا از بحث تغذیه، تفکر جوانان است که به خیال خود کمتر از دیگر افراد دچار سرطان می‌شوند و همین دلیلی است که دیرتر به پزشک مراجعه می‌کنند، به عنوان مثال در سرطان روده بزرگ، در افراد بالای ۶۰ سال از زمان شروع علائم تا مراجعه به پزشک یک ماه است، اما در جوانان این روند تا ۶ ماه به طول می‌انجامد که این نیاز به آگاه سازی جوانان دارد تا با بروز اولین علائم سریعا برای درمان اقدام کنند.
دبیر علمی دومین سمینار سرطان در جوانان، افزود: یکی از مسائل مهمی که در این رویداد به آن پرداخته خواهد شد، پزشکی شخصیت محور است، در واقعه برخی از افراد به واسطه یک سری از تغییرات ژنتیک خانوادگی مستعد سرطان در سنین پایین‌تر هستند؛ یعنی سرطان‌های خانوادگی، که این موضوع یکی از محور‌های مهم و مورد بحث در کنگره امسال است.
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
ابتلا به سرطان ، بیماری سرطان ، سرطان در جوانان ، تغذیه نامناسب
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا