۸ مورد مهم که برای پف کردن کیک باید رعایت کنید
1402/12/13 - 14:14
تاریخ و ساعت خبر:
190181
کد خبر:

۸ مورد مهم که برای پف کردن کیک باید رعایت کنید

همیشه برای اینکه بخواهیم کیکی را به عنوان یک کیک فوق‌العاده مثال بزنیم یکی از مشخصاتش پف آن است! کیکی که پف داشته باشد چشم‌ها و دل‌ها را درگیر خود خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - همیشه برای اینکه بخواهیم کیکی را به عنوان یک کیک فوق‌العاده مثال بزنیم یکی از مشخصاتش پف آن است! کیکی که پف داشته باشد چشم‌ها و دل‌ها را درگیر خود خواهد کرد.
اگر شما هم هربار کیک می‌پزید با مشکل پف نکردن آن روبه رو می‌شوید حواستان به اینجا باشد. اگر شما هم نمی‌دانید مشکلی که دارید می‌تواند خیلی ریزتر از آن باشد که حتی فکرش را بکنید این متن را بخوانید! اگر شما هم دیگر از کیک درست کردن ناامید شده‌اید و خیال می‌کنید آدمِ کیک پختن نیستید و استعدادش را ندارید به خودتان گیر ندهید و این نکات را که می‌گوییم در نظر بگیرید!
هر مشکلی چاره‌ای دارد. برای اینکه کیک پف دار جذابی تهیه کنید باید خیلی دقیق این موارد را که اصلا هم سخت نیستند رعایت کنید.
هم زدن تخم مرغ به همراه شکر و وانیل همیشه مرحله اول در کیک پزی است! با همزن برقی این کار صورت می‌گیرد. قرار نیست با چنگال یا همزن دستی خسته بشوید! پس وقتی همزن برقی کار شما را راه می‌اندازد شما هم خسیس نباشید و دقیقا ۵ تا ۱۰ دقیقه این مرحله را ادامه بدهید تا کرم روشن و کشداری را تحویل بگیرید.
اندازه گیری مایعات از اهمیت بالایی برخوردار است. حواستان باشد که یک قاشق کم یا زیاد تمام معادلات شما را به هم خواهد ریخت. پس حتما پیمانه و پارچ اندازه گیری داشته باشید و چشمی عمل نکنید.
تاریخ انقضای بیکینگ پودر اهمیت زیادی دارد. اگر تاریخ آن گذشته باشد یا کیفیتش پایین باشد کیک شما به هیچ عنوان تن به پف کردن نخواهد داد!
آرد و بیکینک پودر را حتما ۳ بار الک کنید. این کار در انسجام بافت کیک شما، خمیری نشدن آن و پف کردنش بسیار تاثیرگذار است. پس فکر نکنید آرد شما کیفیت خوبی دارد و قید این مرحله را بزنید. تحت هر شرایطی ۳ بار الک کردن را انجام بدهید.
جهت هم زدن خیلی مهم است. همیشه وقتی مواد کیک را هم می‌زنید به یک سمت این کار را انجام بدهید. به حالت دورانی و از یک سمت، موجب می‌شود پف کیک شما نخوابد. حتی اگر با همزن دستی و دور کند آن هم این حرکت را انجام می‌دهید این مورد را رعایت کنید.
قالب شما اندازه باشد. قالبی انتخاب کنید که ۲/۳ آن به وسیله مواد پر شود و بقیه آن هنگام پف کردن بالا بیاید. اگر قالب بزرگتر انتخاب کنید پف کیک شما هم کم خواهد شد.
همیشه قبل از اینکه کار ترکیب کردن مواد را انجام بدهید حدود ۱۵ دقیقه تمام مواد مخصوصا تخم مرغ را به دمای محیط برسانید. این کار تاثیر شدیدی روی پف کیک شما خواهد داشت.
بین پخت کیک در فر را باز نکنید. این کار شوک به کیک وارد می‌کند و پف آن کم خواهد شد.
راهنماتو
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
کیک، چشم، بافت، چشم ها، کیکی ،
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا