آموزش تهیه کوفته قلقلی؛ خوراک کله گنجشکی
1398/03/04 - 18:57
تاریخ و ساعت خبر:
33697
کد خبر:

آموزش تهیه کوفته قلقلی؛ خوراک کله گنجشکی

توی ماه رمضون و موقع افطار معمولا غذا‌هایی مثل سوپ و آش و کلا غذا‌هایی که حالت خوراک دارن طرفدارشون زیاده و معمولا سر سفره‌ها هستن غذایی که در این مطلب طرز تهیه‌اش رو براتون میذارم یه نوع خوراکه و به خاطر رقیق بودنش مناسب افطاره و باعث تنوع سفره‌های افطار هم میشه.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - توی ماه رمضون و موقع افطار معمولا غذا‌هایی مثل سوپ و آش و کلا غذا‌هایی که حالت خوراک دارن طرفدارشون زیاده و معمولا سر سفره‌ها هستن غذایی که در این مطلب طرز تهیه‌اش رو براتون میذارم یه نوع خوراکه و به خاطر رقیق بودنش مناسب افطاره و باعث تنوع سفره‌های افطار هم میشه. این خوراک با میت بال و انواع سبزیجات تهیه میشه و اصطلاحا بهش میگن خوراک کله گنجشکی که من فکر کنم به خاطر وجود گوشت قلقلی‌های توش باشه که اندازه کله گنجشکه، منتهی نمی‌دونم چقدر درسته، این حدس منه… خلاصه که مزه اش عالیه پس حتما امتحانش کنین…
مواد لازم
سیب زمینی: ۱ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
کرفس خرد شده: ۱ و ۱/۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری پر
سیر رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم
مراحل تهیه خوراک
۱. ابتدا پیاز رو رنده کرده و آبش رو بگیرین حالا گوشت چرخی، نمک و فلفل رو بهش اضافه کنین.
۲. مواد رو خوب با هم ورز بدین تا حالت چسبندگی پیدا کنه و منسجم بشه.
۳. حالا از مایه گوشتی گلوله‌هایی کوچک‌تر از گردو درست کنین و داخل ماهیتابه‌ای که توش کمی روغن ریختین بذارین.
۴. میت بال هارو با حرارت ملایم سرخ کنین تا اطرافشون تغییر رنگ بده و کمی بپزه.
۵. حالا میت بال رو بیرون بیارین و داخل همون ماهیتابه رب، زرچوبه و سیر رو با هم تفت بدین تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد.
۶. حالا سیب زمینی، هویج و کرفس رو به رب تفت داده اضافه کنین و سبزیجات رو حدود ۵ دقیقه با رب تفت بدین. سیب زمینی رو درشت‌تر و هویج و کرفس رو ریزتر خرد کنین، چون سیب زمینی زودتر از کرفس و هویج میپزه و در صورت ریز بودن وا میره.
۷. حالا حدود دو لیوان آب به مواد اضافه کنین و اجازه بدین تا سبزیجات بپزن.
۸. وقتی سبزیجات پختن در نیم ساعت نهایی میت بال هارو اضافه کرده و نمک و فلفل هم به خوراکتون بزنین و اجازه بدین تا خوب جا بیوفته و به غلظت مناسب برسه. برای خوش طعم‌تر شدن خوراکتون میتونین به جای نمک از نصف تا یک قرص طعم دهنده گوشت استفاده کنین.
۹. حالا خوراک لذیذتون حاضره … نوش جان

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
کوفته قلقلی,خوراک,کله گنچشکی,آشپزی,ایرانی
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا