آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای
1398/03/20 - 19:14
تاریخ و ساعت خبر:
33856
کد خبر:

آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

سوپ جوجه و نودل خامه‌ای سریع و آسان تهیه می‌شود. این سوپ با مرغ ریش ریش، نودل فنری و سبزیجات تهیه می‌شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - سوپ جوجه و نودل خامه‌ای سریع و آسان تهیه می‌شود. این سوپ با مرغ ریش ریش، نودل فنری و سبزیجات تهیه می‌شود. این سوپ خوشمزه و سالم است که هر کسی با هر مشکلی می‌تواند آن را بخورد. این سوپ را می‌توان با نان سرو کرد. سوپ جوجه انواع مختلفی دارد و سوپ جوجه یکی از آنهاست که هم خوشمزه است و هم خوش ظاهر. مواد تشکیل دهنده سوپ همان‌هایی هستند که برای اغلب سوپ‌ها استفاده می‌کنیم. شما می‌توانید از این سوپ در مهمانیهایتان هم استفاده کنید.
مواد لازم:
آب مرغ: ۶ پیمانه
آب: ۵ پیمانه
نمک: ۱ قاشق چایخوری
بالای ران مرغ: ۳ تا ۴ تکه
هویج: ۲ تا ۳ عدد رنده شده (۱ عدد حلقه‌ای)
ساقه کرفس: ۲ شاخه متوسط
پاستا: ۲ پیمانه (مدل روتینی یا نوع مورد علاقه)
ذرت: ۱ پیمانه
کره: ۴ قاشق غذاخوری
آرد: ۱/۳ پیمانه
خامه صبحانه: ۱/۲ پیمانه
شوید تازه یا فریز شده: ۳ قاشق غذاخوری
ادویه: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱. در یک قابلمه مخصوص سوپ (قابلمه مرتفع)، ۶ پیمانه آب مرغ را با ۵ پیمانه آب و ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید. آن را به جوش برسانید سپس ران‌های مرغ را اضافه کنید (نیازی به گرفتن چربی آن‌ها نیست) و به مدت ۲۰ دقیقه بدون در آن را بجوشانید. هر چیزی که روی سطح می‌آید را دور بریزید. به هنگام پختن مرغها، مرحله دوم را انجام دهید.
۲. یک ماهیتابه عریض را روی شعله متوسط گاز بگذارید و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. پیاز را افزوده و تفت دهید تا نرم شود. به مدت ۵ دقیقه سپس گرما را بیشتر کنید و هویج رنده شده، کرفس ریز شده را افزوده و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید، بهم بزنید تا زمانی که نرم و طلایی شود سپس آن را داخل قابلمه سوپ بریزید.
۳. قبل از ریختن مواد مرحله دوم، مرغ‌های پخته را از قابلمه درآورید و بگذارید خنک شوند تا بتوانید به راحتی آن‌ها را ریش ریش کنید. چربی و استخوان آن‌ها را دور بریزید. مرغ ریش ریش شده را بعدا توی قابمله بریزید این معمولا بعد از مرحله ۴ انجام می‌گیرد.
۴. ۲ پیمانه پاستا، هویج حلقه حلقه شده و ذرت را داخل قابلمه بریزید و به پختن آن‌ها به مدت ۱۵ دقیقه ادامه دهید البته با حرارت و جوش پایین، تا زمانی که به نرمی مورد نظر برسند. می‌توانید هر گونه چربی اضافی را از روی سطح آن جمع کنید تا سوپتان سبک و کم چرب باشد.
۵. در یک ماهیتابه گود روی حرارت متوسط، ۴ قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید سپس با ۱/۳ پیمانه آرد مخلوط کنید و مرتب بهم بزنید به مدت ۱ تا ۲ دقیقه یا تا زمانی که به میزان جزئی طلایی شود. ۱ پیمانه آب داغ از دخل سوپ بردارید و داخل مخلوط آرد بریزید، خوب بهم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود سپس ۱/۲ پیمانه خامه را اضافه کنید و مخلوط را داخل قابلمه سوپ بریزید، خوب بهم بزنید تا یکدست شود.
۶. سوپ را با ۱/۲ قاشق چایخوری ادویه مزه دار کنید و در صورت نیاز مقداری نمک اضافه کنید. ۳ قاشق غذاخوری شوید ریز شده را به آن اضافه کنید سپس بگذارید همراه سوپ بجوشد، سپس گاز را خشک کنید. سوپ را گرم سرو کنید.
منبع: natasha'skitchen
برترین ها
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
سوپ جوجه,نودل,خامه ای,سریع,آسان,آشپزی
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا