1398/04/03 - 11:24
تاریخ و ساعت خبر:
34015
کد خبر:
طرز تهیه پاستا پنه
یکی از معروفترین خوراکهای کافهها و رستورانهای ویژه، پاستا است و مشهورترین پاستا پنهی مرغ آلفردو است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - یکی از معروفترین خوراکهای کافهها و رستورانهای ویژه، پاستا است و مشهورترین پاستا پنهی مرغ آلفردو است. پنه بروکلی هم یک نوع خوشمزه از پاستاست. در این مطلب طرز تهیه این دو نوع پاستا را آموزش داده ایم.
پنهی مرغ با سس آلفردو
یکی از معروفترین خوراکهای کافهها و رستورانهای ویژه، پاستا است و مشهورترین پاستا پنهی مرغ آلفردو است. این خوراک با طعم ویژه و لذیذی که دارد محبوب دلهاست! در ضمن دوستانی که گوشتخوار نیستند، میتوانند این خوراک خوشمزه را بدون مرغ درست کنند. مواد قابل تهیه و در دسترس این خوراک خوشمزه، دلیلی خواهد بود تا هر از چند گاهی با آن ذائقهی خود را تغییر دهید. این خوراک با مواد لازم آماده، نهایتا در عرض بیست دقیقه حاضر میشود.
مواد لازم
یک بسته پاستای پنه
دو عدد سینهی مرغ متوسط
نصف فنجان کره و سیر رنده شده
۲۰۰ گرم خامه
۱/۳ فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)
قارچ خورد شده به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه – گوجه گیلاسی
طرز تهیه
۱. پنه را آب کش کنید و آماده کنید.
۲. در زمانی که پنه در حال حاضر شدن است، دو عدد سینه مرغ را قیمهای خورد کنید و داخل ماهی تابه بریزید و تفت بدهید.
۳. وقتی مرغها کمی تفت خورد، کره و سیر را اضافه کنید و باز هم تفت بدهید.
۴. بعد از اینکه مطمئن شدید مرغها مغزپخت شده اند، زیر اجاق را کم کنید و قارچها را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل هم برای طعم دادن خوراک خوب است. بعد از اینکه کمی تفت خورد، آن را خاموش کنید تا به سراغ سس آلفردو برویم.
۵. داخل یک قابلمهی کوچک، کمی از کره را آب کنید و خامه را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب یکدست شود.
۶. پنیر پارمزان و فلفل را هم اضافه کنید و بهم بزنید. بعد از اینکه کمی خودش را گرفته خاموش کنید و یکی دو دقیقه به حال خودش رها کنید.
۷. سس را به ترکیب مرغ اضافه کنید و بهم بزنید.
۸. پنه را که آب کش کرده اید داخل ظرف مورد نظر بریزید و ترکیب مرغ را روی آن بریزید، طوری که سس آلفردو به تمام پنهها برسد.
نکته: در نظر داشته باشید این خوراک بهتر است بلافاصله نوش جان شود، چرا که ماندن آن به خاطر خامهی استفاده شده در این خوراک آن را بیات میکند.
وب سایت دو نفره
انتهای پیام/م
بازگشت به ابتدای صفحه