طرز تهیه پاستا پنه
1398/04/04 - 16:42
تاریخ و ساعت خبر:
34025
کد خبر:

طرز تهیه پاستا پنه

یکی از معروف‌ترین خوراک‌های کافه‌ها و رستوران‌های ویژه، پاستا است و مشهورترین پاستا پنه‌ی مرغ آلفردو است. پنه بروکلی هم یک نوع خوشمزه از پاستاست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - پنه بروکلی
کلم‌ها از جمله بروکلی جز اون دسته از سبزیجات هستن که با هر سلیقه‌ای جور نیست. مخصوصا با سلیقه بچه ها. خیلی کم پیش میاد که بچه‌ها به میل خودشون کلم بروکلی بخورن. اما اگه بروکلی رو با چیزی میکس کنیم که مورد پسند همه است، شاید خیلی راحت‌تر خورده بشه. مثلا انواع ماکارونی. ماکارونی رو همه دوست دارن بخصوص بچه ها. پس اگه ترجیح میدین هم خودتون و هم فرزندانتون این ماده غذایی سرشار از مواد مغذی رو بیشتر مصرف کنین، بهتون پیشنهاد میکنم پنه بروکلی که طرز تهیه اش رو تو این مطلب گذاشتم امتحان کنین.
مواد لازم
۲۵۰ گرم ماکارونی پنه
۳۰۰ گرم بروکلی
۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان
۳ قاشق غذاخوری پر خامه
۱ لیوان شیر
۲ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
۱ قاشق چایخوری پودر آویشن
۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا پنه
طرز تهیه
۱. ابتدا مرغ رو ریز خورد کرده و با نمک، فلفل، پودر پاپریکا و پودر آویشن مخلوط میکنیم.
۲. حالا داخل یک ماهیتابه نصفی از کل مقدار سیر و کمی کره رو ریخته و تفت میدیم.
۳. مرغ رو اضافه کرده و با سیر تفت میدیم تا بپزن.
۴. تا مرغ‌ها بپزن در یک قابلمه کوچک مابقی سیر و رو با کمی کره تفت میدیم.
۵. وقتی سیر با کره تفت داده شد، شیر رو به آن اضافه کرده و کمی نمک هم اضافه میکنیم و مخلوطو کمی حرارت میدیم. (لازم نیست سیر سرخ بشه فقط اینکه کره مزه سیر رو بگیره کافیه و همچنین نباید بذاریم شیر هم جوش بیاد فقط کافیه شیر هم مزه سیر رو به خودش بگیره)
۶. حالا دیگه مرغ‌ها پختن پس کلم بروکلی خورد شده رو اضافه کرده و باز تفت میدیم تا بروکلی هم کمی نرم بشه.
۷. ماکارونی پنه رو که از قبل آبکش کردیم داخل قابلمه مرغ و بروکلی ریخته و مخلوط شیر و سیر رو هم اضافه کرده و در قابلمه رو میبندیم تا شیر کم کم به خورد ماکارونی بره. گاهی مخلوط رو هم میزنیم تا ته نگیره.
۸. بعد از اینکه شیر کمی به خورد ماکارونی رفت خامه رو اضافه میکنیم.
۹. حالا خامه رو با بقیه مواد مخلوط کرده و باز کمی هم میزنیم تا پنه غلیظ بشه.
۱۰. بعد از اینکه پنه کرمی و غلیظ شد دیگه آماده است و میتونیم سروش کنیم.
نکاتی در مورد پخت پنه بروکلی
۱. برای اینکه بتونین مرغ رو به هر انداره یا شکل دلخواه برش بدین، داخل فریزر بذارینش تا یخ بزنه و وقتی از فریزر بیرون آوردین قبل از اینکه کامل یخش آب شه، وقتی هنوز کمی سفت هستش به راحتی میتونین ببرینش و شکل دلخواه رو بهش بدین.
۲. سعی کنین مرغ رو به تکه‌های کوچیک ببرین تا زود بپزه.
۳. در صورتی که دوست دارین بروکلی کامل پخته و نرم بشه قبل از اضافه کردنش به مرغ ها، کمی توی آب جوش بذارینش تا تقریبا نرم بشه.
۴. بعد از اینکه ماکارونی پنه کاملا نرم شد، آبکشش کنین، چون قرار نیست دیگه دمشون بذارین.
وب سایت دو نفره
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
پاستا,پنه,بروکلی,کافه,رستوران
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا