طرز تهیه ترشه تره گیلانی
1398/07/09 - 19:17
تاریخ و ساعت خبر:
35394
کد خبر:

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

غذا‌های محلی گیلانی که دیگه بین همگی مون از نظر لذیذ بودن و تنوع شناخته شده هست و واقعا هم همینطوره. خورشت ترشه تره هم یکی از این خورشت‌های خوشمزه شمالیه که از سبزی‌های معطر درست میشه و داخلش از گوشت یا مرغ استفاده نمیشه و به جاش تخم‌مرغ داره، امیدوارم شما هم درستش کنین و از طعم و مزه‌ی محشرش لذت ببرین.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - غذا‌های محلی گیلانی که دیگه بین همگی مون از نظر لذیذ بودن و تنوع شناخته شده هست و واقعا هم همینطوره. خورشت ترشه تره هم یکی از این خورشت‌های خوشمزه شمالیه که از سبزی‌های معطر درست میشه و داخلش از گوشت یا مرغ استفاده نمیشه و به جاش تخم‌مرغ داره، امیدوارم شما هم درستش کنین و از طعم و مزه‌ی محشرش لذت ببرین.
مواد لازم
سبزی شامل (اسفناج، برگ چغندر، گشنیز، تره، جعفری و شوید (اسفناج بیشتر از بقیه)): ۵۰۰ گرم
خالواش: ۱/۴ پیمانه
نعنا: ۱/۴ پیمانه
برنج: ۲ قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ: ۲عدد
سیر خام: ۵ الی ۶ حبه
آب نارنج:‌به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱. برای تهیه این خورشت خوشمزه اول از همه باید برنج رو خیس کنیم و بعد بذاریم با حدود ۲ لیوان آب بپزه.
۲. برنج باید کاملا بپزه و در حال له شدن باشه.
۳. وقتی برنچ کاملا پخت ۵۰۰ گرم سبزی خرد شده‌ای که داشتیم رو بهش اضافه میکنیم تا سبزی هم کاملا بپزه و داخل خورشت حل بشه.
۴. بعد به خورشت نمک و آب نارنج اضافه میکنیم. در صورتی که آب نارنج موجود نداشتین میتونین به جاش از آبغوره استفاده کنین. این خورشت باید خورشت ترش تری نسبت به خورشت‌های دیگه باشه پس ترشیش رو یکم بیشتر در نظر بگیرین.
۵. حالا داخل یه ماهیتابه‌ی دیگه سیر، نعنا و خالواش رو با روغن تفت میدیم تا سرخ بشن. از اونجایی که من نعنا و خالواش تازه نداشتم از خشکشون استفاده کردم و، چون سبزی خشک زودتر سرخ و تلخ میشه من کمی سیر رو سرخ کردم و بعد سبزی هارو اضافه کردم و با هم تفتشون دادم. در صورتی که از سبزی خشک استفاده میکنین از هر کدوم یک قاشق غذاخوری کافیه.
۶. دقت کنین تا زیاد مواد رو سرخ نکنین که تلخ نشن. در صورتی که خالواش (سبزی محلی شمالی) نداشتین به جاش از نعنا استفاده کنین.
۷. حالا سبزی سرخ شده رو به خورشت اضافه کنین و بذارین کمی با هم قل بزنن.
۸. من معمولا در این مرحله حدود ۴۰ گرم کره به خورشت اضافه میکنم، چون تو لذیذ‌تر شدن خورشت خیلی تاثیر داره.
۹. حالا تخم‌مرغارو با کمی نمک میزنیم تا یکدست بشه و بعد به خورشت اضافه اش میکنیم.
۱۰. اول خورشت رو هم نمیزنیم تا تخم‌مرغ یکم خودش رو بگیره و بعد کمی خورشت رو هم میزنیم تا تخم‌مرغ تکه تکه تو خورشت بمونه.
۱۱ حالا فقط کافیه تا اجازه بدیم خورشت جا بیوفته.
برترین ها
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
ترشه تره,گیلانی,آشپزی,غدا,لذیذ
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا