1398/09/17 - 21:30
تاریخ و ساعت خبر:
36739
کد خبر:
غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران (قسمت پنجم : اشکنه اسفناج )
غذاهای محلی هر شهر و استانی، ممکن است در مکانهایی دیگر پخته و استفاده شوند و حتی دستمایهی تغییر شده باشند. اما باید این نکته را به خاطر سپرد هر غذایی شناسنامه و اصالتی برای خودش دارد که همیشه با آن باقی میماند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - هر شهر و استانی برای خودش نشانههایی دارد که به نحوی شناسنامه آن شهر محسوب میشوند. از صنایع دستی گرفته تا مکانهای گردشگری و غذاهای محلی، همه و همه نمادی از یک شهر و استان محسوب میشوند که اتفاقا مردمان آن منطقه تعصب خاصی نسبت به آنها دارند.
البته گاهی به دلیل سیر و سفرهایی که همیشه باب بوده، این تحفهها دست به دست چرخیده و به شهرهای دیگر قرض داده شده اند. برای مثال غذاهای محلی هر شهر و استانی، ممکن است در مکانهایی دیگر پخته و استفاده شوند و حتی دست مایه تغییر شده باشند. اما باید این نکته را به خاطر سپرد هر غذایی شناسنامه و اصالتی برای خودش دارد که همیشه با آن باقی میماند.
اشکنه اسفناج
مواد اولیه:
تخممرغ: ۴ عدد
سیبزمینی: ۲ عدد
پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
اسفناج: ریز ریز شده ۱ لیوان
آب سماق: به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
آب: ۵ استکان
طرز تهیه:
۱. پیاز داغ که درست شد آرد، اسفناج، فلفل و زردچوبه را ریخته و بعد از چند ثانیه آب را اضافه کنید.
۲. جوش که آمد سیبزمینی را بریزید تا نیمپز شود.
۳. ۲ تا از تخممرغها را هم زده و با نمک بریزید، بعد از ۲ الی ۳ دقیقه جوش، باقی تخممرغها رادرسته و به آرامی در ظرف بیاندازید تا بپزند. در آخر آب سماق را اضافه کنید.
انتهای پیام/م
بازگشت به ابتدای صفحه