چطور مگشت پلو جنوبی درست کنیم؟
1398/09/11 - 21:11
تاریخ و ساعت خبر:
36773
کد خبر:

چطور مگشت پلو جنوبی درست کنیم؟

مِگِشت پلو یکی از غذاهای محلی جنوب ایران است که شاید در شهرهای دیگر کشورمان کمتر شناخته شده باشد. مگشت پلو یک پلوی مخلوط مقوی و ترکیبی خوشمزه از مزه‌های مختلف است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - مِگِشت پلو یکی از غذاهای محلی جنوب ایران است که شاید در شهرهای دیگر کشورمان کمتر شناخته شده باشد. مگشت پلو یک پلوی مخلوط مقوی و ترکیبی خوشمزه از مزه‌های مختلف است. دارچین و فلفل سیاه در کنار کشمش، گردو و گشنیز، سردی ذاتی گوشت ماهی که پروتئین اصلی این غذا است را از بین می‌برند و سیر، شنبلیله و ادویه‌های دیگر، عطر خوشی به ماهی و برنج می‌دهند که تا مدت‌ها آن را فراموش نخواهید کرد. طرز تهیه مگشت پلو زیاد پیچیده نیست. با کمی دقت در اندازه‌گیری و انتخاب مواد اولیه مناسب، می‌توانید یک غذای جنوبی خاص و خوشمزه را در خانه تهیه کنید. این غذای خوشمزه برای روزهای سرد پاییز و زمستان بسیار مناسب است و آماده کردن آن زمان زیادی نمی‌برد. با این قسمت از آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ همراه باشید تا دستور پخت مگشت پلو جنوبی خوشمزه به روش سنتی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای مگشت پلو
برنج خیس کرده: ۴ پیمانه
سبزی ماهی: گشنیز ۴۰۰ گرم و شنبلیله ۱۰۰ گرم
تن ماهی: ۲ عدد
کشمش پلویی: ۱ پیمانه
گردو: ۴ عدد
سیر: ۶ حبه
پیاز: ۲ عدد
زعفران دم کرده: به میزان لازم
پودر لیمو عمانی، دارچین، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر زیره: هر کدام ۱ قاشق چای‌خوری
پودر تخم گشنیز: نصف قاشق چای‌خوری
نمک: به میزان لازم
۱.
برای شروع پیاز‌ها را خرد کنید و در یک تابه با کمی روغن تفت دهید.
۲.
بعد از طلائی شدن پیاز، زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی و پودر تخم گشنیز را به همراه سیر له شده به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود و پیازها رنگ بگیرند.
۳.
سپس سبزی ماهی را به تابه اضافه کنید و ۱۵ دقیقه با باقی مواد تفت دهید.
۴.
پس از این که سبزیجات کمی تفت داده شدند، تن ماهی که قبلا جوشانده‌اید را به همراه گردو به تابه اضافه کنید.
۵.
برنج را بجوشانید و آبکش کنید. سپس کف قابلمه را روغن و کمی زعفران بریزید و چند تکه نان را برش زده و برای ته‌دیگ کف قابلمه بچینید.
۶.
یک لایه برنج روی نان‌ها بریزید و سپس یک لایه مخلوط سبزی و تن ماهی روی برنج اضافه کنید. این کار را لایه به لایه تا تمام شدن مواد تکرار کنید.
۷.
در آخر روی برنج زعفران دم کرده غلیظ بریزید و اجازه دهید با شعله کم دم بکشد.
۸.
کشمش پلویی را بشویید و برای ۱۵ دقیقه خیس کنید. بعد آن را با کمی روغن و پودر دارچین تفت دهید تا طلائی شود.
در نهایت برنج را سرو کنید و کشمش‌ها را روی آن بریزید. نوش جان.
مجله دیجی کالا
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
مگشت پلوی جنوبی
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا