مراقب وجود این ترکیبات در مواد غذایی باشید
1398/10/19 - 21:22
تاریخ و ساعت خبر:
37589
کد خبر:

مراقب وجود این ترکیبات در مواد غذایی باشید

ما به عنوان مصرف کننده معمولا می‌دانیم چگونه قیمت‌ها را بسنجیم تا در هزینه‌ها صرفه‌جویی کرده باشیم، اما آیا واقعاً می‌دانیم چه چیز‌هایی را وارد بدن‌مان می‌کنیم؟ دفعه بعدی که برای خرید به فروشگاه مواد غذایی می‌روید، این مواد را به خاطر داشته باشید و از خرید بسته‌بندی‌هایی که حاوی آن‌ها هستند خودداری کنید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - ما به عنوان مصرف کننده معمولا می‌دانیم چگونه قیمت‌ها را بسنجیم تا در هزینه‌ها صرفه‌جویی کرده باشیم، اما آیا واقعاً می‌دانیم چه چیز‌هایی را وارد بدن‌مان می‌کنیم؟ دفعه بعدی که برای خرید به فروشگاه مواد غذایی می‌روید، این مواد را به خاطر داشته باشید و از خرید بسته‌بندی‌هایی که حاوی آن‌ها هستند خودداری کنید.
روغن هیدروژنه
روغن هیدروژنه یک روغن گیاهی است که مطالعات زیادی رابطه میان چربی ترانس موجود در آن را با افزایش خطر بیماری‌های قلبی و کلسترول LDL نشان داده‌اند.
اسید فسفریک
اسید فسفریک در تولید نمک‌ها، افزایش مقدار آب محصولات گوشتی و نوشابه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این اسید وقتی وارد بدن ما می‌شود به بافت‌های سخت آسیب می‌رساند و تراکم استخوان را کاهش می‌دهد.
پتاسیم برومات
استفاده از ترکیب صنعتی پتاسیم برومات که درپخت نان‌های صنعتی استفاده می‌شود در اتحادیه اروپا ممنوع اعلام شده است. پتاسیم برومات ویتامین E موجود در نان را ازبین می‌برد و می‌تواند باعث حالت تهوع، استفراغ، درد معده و اسهال شود.
آکریل آمید
محققان دریافته‌اند که این ماده در برخی از مواد غذایی که بیش از ۱۲۰ درجه سانتی گراد گرم می‌شود، از جمله سیب‌زمینی سرخ کرده و نان‌های صنعتی دیده می‌شود و به سیستم عصبی آسیب می‌رساند و می‌تواند سرطان‌زا نیز باشد.
مونوسدیم گلوتامات (MSG)
این ماده در غذا‌های فراوری شده، پودر‌ها و غذا‌های کنسروی به طور گسترده‌ای به کار می‌رود مصرف ۳ گرم ازآن با معده خالی می‌تواند به سیستم عصبی آسیب برساند.
شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS)
این محصول از طریق تبدیل ذرت به نشاسته ذرت و سپس تبدیل آن به شربت گلوکز به دست می‌آید. این ماده حاوی جیوه است و می‌تواند در سیگنال‌های عصبی اختلال ایجاد کند.
نیترات سدیم
این ماده بیشتر در صنایع گوشت استفاده می‌شود تا رنگ قرمزتری به گوشت بدهد. تحقیقات نشان می‌دهد ارتباط مستقیمی بین سطح بالای نیترات سدیم و بیماری‌های آلزایمر، دیابت و پارکینسون وجود دارد. باور بر این است که نیترات سدیم به ساختار DNA آسیب می‌زند. این ماده همچنین با سرطان معده، مری و روده بزرگ مرتبط است و باید از آن به طور کامل اجتناب کرد.
منبع: ba-bamail
روزنامه خراسان
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
مواد غذایی,
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا