کرونا در دمای ۲۰درجه تا دو سال زنده می‌ماند
1399/01/11 - 21:14
تاریخ و ساعت خبر:
39377
کد خبر:

کرونا در دمای ۲۰درجه تا دو سال زنده می‌ماند

یک متخصص تغذیه گفت: ویروس کرونا در شرایط انجماد بسیار پایدار است تا جایی که در دمای ۲۰ درجه سانتی گراد می‌تواند به مدت دو سال زنده بماند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - یک متخصص تغذیه گفت: ویروس کرونا در شرایط انجماد بسیار پایدار است تا جایی که در دمای ۲۰ درجه سانتی گراد می‌تواند به مدت دو سال زنده بماند.
آذین صبوری با اشاره به راهکار‌های از بین بردن ویروس کرونا و پیشگیری از ابتلا عنوان کرد: با توجه به این نکته که این ویروس در دمای پایین و فریز شده پایدار است، بهداشت و ایمنی مواد غذایی می‌تواند از انتقال آن از طریق غذا پیشگیری کند.
وی ادامه داد: بنابراین باید از مصرف محصولات حیوانی مانند شیر، تخم مرغ، گوشت قرمز، مرغ و ماهی به صورت خام و کامل پخته نشده پرهیز کنید.
با رعایت ایمنی مواد غذایی به جنگ بیماری ویروسی کرونا برویم
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه شهرستان دیلم اظهار کرد: در هنگام استفاده و آماده سازی مواد خام حیوانی، برای جلوگیری از آلودگی سایر مواد غذایی ضروری است دست‌های خود را کامل بشویید. از تخته و چاقوی جداگانه برای خرد کردن گوشت خام و مواد غذایی پخته استفاده کنید.
این کارشناس توصیه کرد از بازار‌های حیوانات زنده بازدید نکنید و از تماس مستقیم با حیوانات خودداری کنید.
صبوری خاطرنشان کرد: نان قابلیت شستشو وضدعفونی کردن ندارد و با فریز کردن ویروس‌های آن از بین نمی‌رود. تنها راه اطمینان از آلوده نبودن نان، حرارت دادن مجدد آن در منزل قبل از مصرف است. استفاده از توستر‌های برقی و گازی- ماکروویو - ماهیتابه و قابلمه جهت حرارت دادن و گرم کردن نان توصیه می‌شود.
وی تصریح کرد: در هنگام مراقبت و غذا دادن به بیمار و کودکان خردسال، قبل و بعد از غذا دادن به آن‌ها حتما دست‌های خود و بیمار را ضدعفونی کنید. از ظروف، قاشق و چنگال شخصی استفاده کنید و از خرید بستنی و مواد غذایی باز برای کودکان خود در مراکز خرید، امتناع کنید و همچنین برای جلوگیری از انتقال ویروس، بسته‌های مواد غذایی قبل از مصرف شسته شوند.
متخصص تغذیه و رژیم‌های غذایی عنوان کرد: از دست به دست کردن مواد غذایی و ساندویچ‌های خانگی و یا تهیه شده توسط فروشنده اکیدا خودداری شود. از مایعات بیشتر استفاده شده و ترجیحا آب‌های معدنی که قبل از مصرف بطری آن شسته شده است، استفاده شود.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه یادآور شد: سعی کنید حتی الامکان به رستوران و کافی شاپ مراجعه نکنید. در صورت اضطرار حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
*از سلامت کارکنان رستوران و کافی شاپ مطمئن شوید که حداقل علائم سرماخوردگی یا آنفلوانزا نداشته باشند.
*از سفارش مواد غذایی که نیازمند تهیه مستقیم با دست و بدون نیاز به پخت با حرارت اجاق گاز است اجتناب نمایید.
*از سفارش مواد غذایی خام بدون بسته بندی صنعتی مانند سالاد اجتناب کنید.
*سعی کنید مواد غذایی مانند سوپ و آش که هنگام آوردن به میز غذا داغ و پرحرارت هستند و امکان تماس دست با آن نیست سفارش دهید.
*حتما از نان‌های بسته بندی شده یک نفره و وسایل سرو غذا مانند قاشق و چنگال و نیز بشقاب یکبار مصرف بسته بندی شده استفاده نمایید.
*در صورت نبود وسایل سرو غذای یکبار مصرف بسته بندی شده می‌توانید درخواست کنید که خودتان یک بار دیگر وسایل مورد استفاده مانند قاشق و لیوان را شخصا شستشو دهید.

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
ویروس کرونا ، کرونا
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا