طرز تهیه‌ی کباب تابه‌ای مرغ؛ غذای محبوب ایرانی
1399/01/21 - 20:14
تاریخ و ساعت خبر:
39643
کد خبر:

طرز تهیه‌ی کباب تابه‌ای مرغ؛ غذای محبوب ایرانی

کباب تابه‌ای یکی از غذا‌های محبوب بین ایرانی‌هاست که هم با برنج و هم بدون برنج سرو می‌شود. کباب تابه‌ای را معمولا با گوشت گوسفند یا ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله تهیه می‌کنند، اما نوع دیگری هم از این غذا وجود دارد؛ کباب تابه‌ای با مرغ که با گوشت سینه یا ترکیبی از گوشت سینه و ران مرغ تهیه می‌شود و مزایای زیادی نسبت به کباب تابه‌ای با گوشت قرمز دارد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - کباب تابه‌ای یکی از غذا‌های محبوب بین ایرانی‌هاست که هم با برنج و هم بدون برنج سرو می‌شود. کباب تابه‌ای را معمولا با گوشت گوسفند یا ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله تهیه می‌کنند، اما نوع دیگری هم از این غذا وجود دارد؛ کباب تابه‌ای با مرغ که با گوشت سینه یا ترکیبی از گوشت سینه و ران مرغ تهیه می‌شود و مزایای زیادی نسبت به کباب تابه‌ای با گوشت قرمز دارد. یکی از مزایای کباب تابه‌ای مرغ این است که سریع‌تر آماده می‌شود.
مزیت دیگر، قیمت پایین‌تر مرغ نسبت به گوشت است. دیگر مزیت آن هم این است که مصرف گوشت‌های سفید مانند مرغ و ماهی برای بدن بهتر از گوشت قرمز است؛ خصوصا در سنین بالا و برای افرادی که مشکلاتی مثل فشار خون یا ناراحتی‌های قلبی دارند. از این رو ما تصمیم گرفتیم در این مطلب طرز تهیه کباب تابه‌ای مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید تا با این غذای خوشمزه و ساده آشنا شوید.
مواد لازم
مرغ: ۴ تکه میکس یا چرخ شده
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۳ حبه
فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران: به میزان لازم
کره: ۴۰ گرم آب شده
سماق: ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه‌ی مرغ، پودر پاپریکا: به میزان لازم
سبزیجات برای کنار غذا: به میزان دلخواه
طرز تهیه
۱. برای شروع پیاز را رنده کنید. حتی می‌توانید آن را در میکسر خرد کنید، اما دقت کنید که در هر ۲ صورت باید آب آن را بگیرید. سپس سیر‌ها را خرد یا رنده و به آن اضافه کنید.
۲. فلفل دلمه‌ای را اضافه و همراه سیر و پیاز میکس کنید.
۳. وقتی رنگ مواد تغییر کرد تمام ادویه‌ها شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه‌ی مرغ، پاپریکا و سماق را همراه کره‌ی آب شده، زعفران و آب لیمو ترش به مخلوط اضافه کنید تا به شکل یک پوره در بیایند.
۴. مرغ میکس شده را همراه آرد سوخاری و پوره‌ی پیاز و سیر در یک ظرف بزرگ بریزید و تمام مواد را خوب با هم ورز دهید.
۵. مواد را آنقدر ورز دهید که ظاهر آن شبیه به تصویر شود. سپس روی آن را سلفون بکشید و برای حداقل یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
۶. بعد از این که مواد استراحت کرد آن را از یخچال خارج کنید. کف تابه‌ی گریل را با استفاده از فرچه کمی چرب کنید و مایه‌ی کباب را با یک سانتی‌متر فاصله از اطراف تابه و به ضخامت ۱ سانتی‌متر کف تابه پهن کنید.
۷. با استفاده از کاردک، کباب را کف تابه تقسیم‌بندی و روی آن شیار ایجاد کنید تا مغز پخت شود.
۸. تابه را روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید و کباب‌ها را یک بار پشت‌ورو کنید تا دو طرف آن‌ها طلایی شود. نیازی به گذاشتن درب تابه نیست؛ قطر کباب به اندازه‌ای است که با یک بار پشت‌ورو کردن کاملا پخته می‌شود.
در آخر با استفاده از همان فرچه کمی کره و زعفران دم‌کرده روی کباب بمالید و کباب را به همراه سبزیجات گریل شده سرو کنید.
دستور پخت و عکس: مریم ابراهیمی
مجله دیجی کالا
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
کباب تابه ای ، کباب تابه ای مرغ ، غذای ایرانی ، آشپزی
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا