• تاریخ انتشار:95/10/2 - 23:07
  • شماره مطلب:139510239674
  • تعداد نظرات:0

مجموعه: نکات مهم آشپزی

مجموعه: نکات مهم آشپزی را می خوانیم

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس، به نقل از تبیان،

چند نکته مهم آشپزی

 

سيب‌ زميني‌ با نمک‌

 

اگر مايليد يک‌ سيب‌زميني‌ سرخ‌ شده‌ وخوشمزه‌ و با نمک‌ داشته‌ باشيد، قطعات‌سيب‌زميني‌ را پس‌ از سرخ‌ شدن‌، داخل‌ يک‌ پاکت‌ کاغذي‌ تميز بريزيد و به‌ آن‌ نمک‌ اضافه‌کنيد. با اندکي‌ تکان‌ دادن‌ پاکت‌، چربي‌ اضافي‌ به‌کاغذ جذب‌ شده‌ و سيب‌زميني‌ها نمک‌ را به‌ خودخواهند گرفت‌.

 

 

قارچ‌ تازه‌


براي‌ آنکه‌ قارچ‌ شما هنگام‌ نگهداري‌ دريخچال‌، پلاسيده‌ و کوچک‌ نشود، هيچ‌گاه‌ آنها رادرون‌ کيسه‌هاي‌ پلاستيکي‌ بدون‌ منفذ قرارندهيد، بلکه‌ داخل‌ پاکت‌ کاغذي‌ گذاشته‌ و دريخچال‌ نگهداري‌ نماييد. کاغذ باعث‌ خواهد شدکه‌ قارچ‌ها نفس‌ کشيده‌ و در هواي‌ مرطوب‌يخچال‌، تازه‌ و شاداب‌ بمانند.

 

 

نگهداري‌ کاهو و کرفس‌


کاهو و کرفس‌ را اگر داخل‌ پاکت‌ کاغذي‌گذاشته‌ و درون‌ يخچال‌ قرار دهيد، براي‌ مدت‌بيشتري‌ تروتازه‌ خواهند ماند. کيسه‌هاي‌پلاستيکي‌ براي‌ نگهداري‌ اينگونه‌ سبزيجات‌ جالب‌نيستند. توجه‌ داشته‌ باشيد که‌ برگ‌هاي‌ خارجي‌کاهو يا کرفس‌ را تا لحظه‌ استفاده‌ از آنها جدانکنيد.

 

 

گرفتن‌ چربي‌ غذا

 

براي‌ گرفتن‌ چربي‌ اضافي‌ از غذا، دو پاکت‌کاغذي‌ را با يک‌ ورقه‌ دستمال‌ يا حوله‌ کاغذي‌پوشانده‌ و روي‌ غذا بگذاريد. براي‌ اين‌ منظور روزنامه‌ نيز موثر است‌.

انتشار دیدگاه به معنای تایید آن نیست . نظرات توهین آمیز منتشر نمی شود .
Image CAPTCHA
لطفا کاراکترهای تصویر را در کادر بالا وارد نمایید.