• تاریخ انتشار:95/10/22 - 11:57
  • شماره مطلب:1395102240543
  • تعداد نظرات:0

سنتی‌بودن هر فرآورده دلیل بر سلامت و بهداشت نیست

یک مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی توصیه‌هایی درباره فرآورده‌های سنتی ارائه کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس به نقل از خبرگزاری تسنیم، زهرا مجدی با اشاره به اینکه در صورت تمایل به مصرف لبنیات سنتی از نوع مطمئن و دارای مجوز بهداشتی استفاده شود، زیرا سنتی بودن هر فرآورده دلیل بر سلامت و بهداشتی بودن آن نیست، گفت: امروزه با توجه به گرایش و اشتیاق مردم به مصرف لبنیات سنتی، ایمنی و سلامت این دسته از محصولات از دغدغه‌های دست‌اندرکاران بهداشتی کشور است.

مجدی با اشاره به طرح ارزیابی محصولات لبنی سنتی به‌روی سه فرآورده ماست، پنیر و دوغ توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا اظهار داشت: متأسفانه نتایج آزمایشگاهی حاکی از آن است که اکثر این فرآورده‌ها از بهداشت و ایمنی چندانی برخوردار نیست.

این مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی تأکید کرد: تمام شهروندان می‌بایست در هنگام خرید انواع لبنیات به شماره پروانه بهداشتی ساخت، نام و آدرس تولید کننده و تاریخ تولید مصرف فرآورده توجه کنند و از خرید فرآورده‌هایی که فاقد پروانه بهداشتی است اجتناب کنند.

مجدی در خاتمه متذکر شد: در صورت تمایل به مصرف لبنیات سنتی از نوع مطمئن و دارای مجوز بهداشتی استفاده شود، زیرا سنتی بودن هر فرآورده دلیل بر سلامت و بهداشتی بودن آن نیست.

انتهای پیام/ غ

انتشار دیدگاه به معنای تایید آن نیست . نظرات توهین آمیز منتشر نمی شود .
Image CAPTCHA
لطفا کاراکترهای تصویر را در کادر بالا وارد نمایید.