افطاری روز؛ سوپ لیمو و گشنیز
1399/02/15 - 19:29
تاریخ و ساعت خبر:
50148
کد خبر:

افطاری روز؛ سوپ لیمو و گشنیز

سوپ لیمو و گشنیز یکی از انواع سوپ‌های رژیمی و بسیار مقوی است که معمولاً توسط اکثر پزشکان برای دوره رژیم به افراد توصیه می‌شود. این سوپ خوشمزه و سالم با ترکیب سبزیجات تهیه شده و با دارا بودن انواع مواد معدنی مغذی، نیاز بدن را به تمام ویتامین‌ها و مواد ضروری لازمه تامین می‌کند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - سوپ لیمو و گشنیز یکی از انواع سوپ‌های رژیمی و بسیار مقوی است که معمولاً توسط اکثر پزشکان برای دوره رژیم به افراد توصیه می‌شود. این سوپ خوشمزه و سالم با ترکیب سبزیجات تهیه شده و با دارا بودن انواع مواد معدنی مغذی، نیاز بدن را به تمام ویتامین‌ها و مواد ضروری لازمه تامین می‌کند. به همین دلیل این سوپ هم به خاطر طعم و عطر لذیذ و خوشمزه اش و هم به خاطر مقوی و سالم بودن طرفداران بسیاری دارد.
سوپ لیمو و گشنیز نیز به خاطر دارا بودن ویتامین C دلیل خوبی برای رفع سرماخوردگی و تسکین سرفه‌های بیماران می‌باشد. در واقع این سوپ عالی و خوشمزه یک غذای غنی از ویتامین ث می‌باشد که باعث افزایش ایمنی بدن و درمان بیماری‌ها خواهد شد.
می‌توانید از این سوپ هم به عنوان پیش غذای خوشمزه و محبوب وعده‌های غذایی خود استفاده کنید و هم به عنوان شام در وعده اصلی میل کنید. وجود انواع مواد مغذی و سالم در این سوپ سبزیجات یک وعده اصلی و سبک برای شام محسوب خواهد شد.
از دیگر انواع سوپ‌های خوشمزه و مقوی می‌توان به سوپ کلم بروکلی، سوپ بادام زمینی، سوپ عدس، سوپ دلمه، سوپ انار، سوپ مرغ و سبزیجات، سوپ هویج و سوپ سبزیجات رژیمی اشاره کرد.
مواد لازم
گشنیز خرد شده: نصف فنجان
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
کلم خرد شده: نصف فنجان
هویج متوسط: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
چیلی سبز: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: ۱ عدد
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
استاک سبزیجات: ۲٫۵ فنجان
آرد ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
مراحل پخت
۱. چیلی و سیر را خرد کنید و با کمی روغن در قابلمه تفت دهید.
۲. سپس پیاز خرد شده را نیز به ظرف اضافه کنید و سرخ کنید.
۳. کلم و هویج‌ها را نیز خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
۴. آرد ذرت را در یک ظرف جداگانه با کمی آب مخلوط کنید.
۵. سپس استاک سبزیجات، آب لیمو، ادویه جات و مخلوط آب و آرد را نیز به قابلمه اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید.
۶. بعد از ۵ دقیقه گشنیز خرد شده را به ظرف اضافه کنید و بعد از یک دقیقه حرارت خاموش کنید.
وب سایت غذالند
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
سوپ ، سوپ لیمو و گشنیز ، سوپ لیمو ، پیش غذا ، آشپزی
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا