• تاریخ انتشار:96/12/23 - 19:06
  • شماره مطلب:1396122351755
  • تعداد نظرات:0

کیک اسفنجی؛ کیکی ساده مخصوص تازه کار‌ها

کیک اسفنجی از مواد پایه تشکیل می شود و برای تهیه کیک های زیبا به کار می رود. ملیس چولاک (Melis Colak) قناد ترکیه ای در اینجا طرز تهیه یک کیک لذیذ و خوشمزه را با استفاده از کیک اسفنجی آموزش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس، کیک اسفنجی از مواد پایه تشکیل می شود و برای تهیه کیک های زیبا به کار می رود. ملیس چولاک (Melis Colak) قناد ترکیه ای در اینجا طرز تهیه یک کیک لذیذ و خوشمزه را با استفاده از کیک اسفنجی آموزش می دهد.


میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم:
 
  • تخم مرغ: 7 عدد
  • شکر: 200 گرم
  • آب: 35 میلی لیتر
  • نشاسته: 55 گرم
  • آرد: 170 گرم
 
طرز تهیه کیک اسفنجی 
 طرز تهیه:
 
1. ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.
 
2. نیمی از شکر را به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.
 
3. بقیه شکر را به زرده های تخم مرغ اضافه کنید و با همزن به خوبی بزنید تا مخلوط حجیمی حاصل شود.
 
4. آب را اضافه کنید. نشاسته و آرد را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه کنید.
 
5. مخلوط سفیده تخم مرغ پف کرده را طی سه مرحله به مواد اضافه و مخلوط کنید.
 
6. خمیر به دست آمده را در یک قالب گرد (به قطر 22 سانتی متر) پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
 
نکته:

• تخم مرغ ها باید به دمای محیط برسند، زیرا تخم مرغ سرد به خوبی پف نمی کند.
• همیشه آرد را قبل از اضافه کردن به مواد الک کنید.

ماهنامه کیک و شیرینی

انتهای پیام/م

انتشار دیدگاه به معنای تایید آن نیست . نظرات توهین آمیز منتشر نمی شود .
Image CAPTCHA
لطفا کاراکترهای تصویر را در کادر بالا وارد نمایید.