طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی
1399/05/13 - 19:45
تاریخ و ساعت خبر:
92227
کد خبر:

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

در این دستور پخت طرز تهیه ماکارونی خوشمزه‌ی ایرانی با گوشت چرخ کرده و ته‌دیگ سیب‌زمینی را آموزش می‌دهیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - در این دستور پخت طرز تهیه ماکارونی خوشمزه‌ی ایرانی با گوشت چرخ کرده و ته‌دیگ سیب‌زمینی را آموزش می‌دهیم. ماکارونی یکی از غذا‌هایی است که بین ما ایرانی‌ها بسیار طرفدار دارد؛ تا جایی که احتمالا در فهرست غذا‌های محبوب همه یکی از چند رتبه‌ی برتر را کسب می‌کند.
غذایی که ما در ایران به نام ماکارونی می‌شناسیم در واقع همان اسپاگتی است که به شیوه‌ی خاص ما ایرانی‌ها پخته می‌شود. ما ایرانی‌ها برای پختن ماکارونی، بر خلاف ایتالیایی‌ها که اسپاگتی را تنها آبکش می‌کنند، آن را همراه با مایه‌ی ماکارونی دم می‌کنیم.
ما در این دستور پخت یکی از مرسوم‌ترین روش‌های پخت ماکارونی با گوشت را استفاده و برای ته‌دیگ از سیب‌زمینی استفاده کرده‌ایم. البته ته‌دیگ ماکارونی می‌تواند نان یا حتی خود ماکارونی هم باشد. در هر حال چیزی که مسلم است، این است که ته‌دیگ ماکارونی حتی از خود آن هم محبوب‌تر است!
اگر دنبال روشی برای پختن ماکارونی هستید که باعث شود همه انگشت‌هایشان را هم با غذا بخورند، حتما این دستور پخت را امتحان کنید.
مواد لازم (برای ۵ نفر)
اسپاگتی: ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز خرد شده نگینی: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی: ۱ عدد بزرگ
آویشن: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، پودر پاپریکا و نمک: به میزان لازم







طرز تهیه
۱. پیاز خرد شده را با مقدار مناسبی از روغن تفت دهید تا جایی که طلائی شود. روغن نباید خیلی کم باشد.
۲. وقتی پیاز طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید تا جایی که آب آن کشیده شود و به روغن بیفتد. سپس رب گوجه فرنگی و ادویه‌ها را اضافه کنید.
میزان رب گوجه فرنگی با توجه به رنگ آن می‌تواند متغیر باشد. ولی دقت کنید که میزان ربی که استفاده می‌کنید باید برای رنگ دادن به ۵۰۰ گرم ماکارونی کافی باشد. پس در استفاده از رب صرفه‌جویی نکنید.
۳. بعد از اینکه رب تفت خورد و رنگ انداخت، آویشن و سس کچاپ را اضافه و میزان نمک مایه‌ی ماکارونی را اندازه کنید. دقت کنید که مایه‌ی ماکارونی باید خوش‌نمک باشد. مایه‌ی ماکارونی آماده شده را کنار بگذارید.
۴. در یک قابلمه‌ی دیگر به اندازه‌ی کافی آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس مقدار کافی نمک، روغن و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. اسپاگتی را در قابلمه‌ی آب بریزید و اجازه دهید بپزد. زمانی که ماکارونی نرم شد آن را آبکش کنید.
۵. در همان قابلمه ۲ تا ۳ قاشق روغن همراه با کمی زردچوبه و نمک بریزید و سیب‌زمینی‌های حلقه شده را کف آن بچینید.
۶. روی ته‌دیگ سیب‌زمینی یه لایه از ماکارونی آبکش شده و یک لایه مایه‌ی ماکارونی بریزید و باهم مخلوط کنید. با این کار هم می‌توانید تناسب مواد نسبت به هم را بسنجید و هم اگر ماکارونی از اطراف ته‌دیگ ببندد، مزه‌دار و لذیذتر می‌شود. این کار را تا اتمام ماکارونی و مایه‌ی آن ادامه دهید.
۷. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برای مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه دم بکشد.
۸. تناسب بین مایه‌ی ماکارونی و اسپاگتی بسیار مهم است. می‌توانید از قارچ و فلفل دلمه‌ای هم در مایه‌ی ماکارونی استاده کنید.
نکته: ماکارونی را می‌توانید بسته به ذائقه‌تان، با گوشت مرغ و یا سویا درست کنید.






مجله دیجی کالا
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
ماکارونی ، ماکارونی با پنیر ، ماکارونی با گوشت ، آشپزی ، آشپزی ایرانی
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا