تشکیل کمیته خانواده و زنان در مجلس برای بررسی طرح تعالی خانواده
1399/08/06 - 19:19
تاریخ و ساعت خبر:
95094
کد خبر:
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس مطرح کرد؛

تشکیل کمیته خانواده و زنان در مجلس برای بررسی طرح تعالی خانواده

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در کمیسیون اجتماعی مجلس کمیته «خانواده و زنان» تشکیل شده که در آن با مشارکت کمیسیون فرهنگی طرح تعالی خانواده و تسهیل ازدواج در دست بررسی است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - کیومرث سرمدی نماینده مردم اسدآباد در مجلس با اشاره به طرح موضوع «بررسی روابط دختر و پسر» در برنامه «بدون توقف» عنوان کرد: اینکه در بحث روابط اجتماعی بالاخص مناسبات بین افراد اعم از همجنس یا دختر و پسر یک نگاه مقطعی و آنی بدون توجه به پیوست‌های فرهنگی و شناخت زمینه‌ها و زیرساخت‌های قبل از تولد بچه‌ها داشته باشیم، یک نگاه افراطی است.
وی ادامه داد: ما باید از لحاظ آموزه‌های دینی، فرهنگی و عرف ایرانی و اسلامی در ایجاد روابط بین افراد بالاخص جنس مخالف از یک مقدمات زیستی، فرهنگی و اجتماعی و دینی برخوردار باشیم، در واقع باید با توجه به این ملاحظات و آگاهی نسبت به مسائل روانی و آسیب‌های اجتماعی و گرفتاری‌هایی که ممکن است در این روابط برای جوانان پیش بیاید بتوانیم نسل پخته‌ای را تربیت کنیم که در ارتباط بین جنس مخالف آن حریم‌های اخلاقی و عرفی را رعایت کنند.
این نماینده مجلس یازدهم در خصوص بحث مطرح شده درباره اینکه ارتباطات آزاد دختران و پسران به جای پختگی در ازدواج بیشتر آمار طلاق را بالا برده است، تصریح کرد: بسیاری از معضلات و گرفتاری‌های امروز به دلیل همین آزادی و روابط آزادی است که به بهانه پخته شدن جوانان در ازدواج پیش آمده، در واقع این پختگی به جای اینکه زندگی همراه با آرامش را برای آنها به ارمغان آورد، نتیجه‌اش دامنه گسترده فساد و گرفتاری دختران و پسران در دام‌هایی است که همه هستی و زندگی و اندیشه آنها را به باد می‌دهد.
وی افزود: لذا این مسئله که ارتباط آزاد بین دختر و پسر پختگی ایجاد می‌کند یک نگاه افراطی بدون پیوست‌های اخلاقی و اسلامی است که طبیعتاً کسانی که این موضوع را به صورت افراطی مطرح می‌کنند در اشتباه هستند. چون این بحث‌ها به نوعی جوان‌پسند است و جوانان به دلیل غلیان احساسات و هیجانات ممکن است با این شعارهای پر زرق و برق وسوسه شوند، اما ارتباطات باید منطقی و مبتنی بر مبانی اخلاقی و ملاحظات باشد.
وی همچنین در خصوص راهکار کم کردن فاصله سن بلوغ و ازدواج جوانان یادآور شد: سن بلوغ جنسی و روانی در کشور ما با توجه به اقلیم‌ها متفاوت است، مثلاً در جنوب کشور بلوغ جوانان زودتر از سایر نقاط است، لذا باید برای کم کردن فاصله بین سن بلوغ و ازدواج اصلاح قوانین صورت گیرد، چراکه قطعاً در این صورت آسیب‌ها و اینگونه روابط هم کمتر می‌شود، در اولین قدم باید شرایط ازدواج را تسهیل کنیم و مشوق‌هایی برای تشکیل خانواده قرار دهیم تا جوانان به سمت ارتباطات بازی که منجر به مشکلات می‌شود سوق پیدا نکنند. در این خصوص در کمیسیون اجتماعی مجلس کمیته‌ای تحت «خانواده و زنان» تشکیل شده که در آن با مشارکت کمیسیون فرهنگی طرح تعالی خانواده در دست بررسی است که به موضوع تسهیل ازدواج توجه و رویکرد ویژه دارد.
مهر
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
خانواده,زنان,طرح تعالی خانواده,
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا