طرز تهیه شوربای شلغم؛ به جنگ سرماخوردگی بروید
1399/09/06 - 18:45
تاریخ و ساعت خبر:
96092
کد خبر:

طرز تهیه شوربای شلغم؛ به جنگ سرماخوردگی بروید

در این روز‌های سرد پاییزی یک سوپ گرم و مقوی دوای سرماخوردگی‌ست. یکی از این غذا‌ها شوربای شلغم است. آن‌را درست کنید و به جنگ سرماخوردگی بروید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - در این روز‌های سرد پاییزی یک سوپ گرم و مقوی دوای سرماخوردگی‌ست. یکی از این غذا‌ها شوربای شلغم است. آن‌را درست کنید و به جنگ سرماخوردگی بروید.
مواد لازم برای تهیه شوربای شلغم:
برنج نیم دانه ایرانی: ۱ پیمانه
عدس: ۱ پیمانه
شوید خرد شده: ۱۰۰ گرم
شلغم خرد شده به شکل مکعبی ریز: ۲۵۰ گرم
آب نارنج (ماست ترش): سه چهارم تا یک پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
شوید خشک: یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه کوفته:
گوشت گوساله کم چرب (یا مرغ یا بوقلمون چرخ کرده): ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط رنده شده: یک عدد
ماست چکیده: یک قاشق غذاخوری
پودر پیاز۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر مغز نان (یا آرد سوخاری): یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم







طرز تهیه و دستور پخت شوربای شلغم:
۱. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، ماست چکیده، پودر پیاز، پودر سیر، پودر مغز نان (یا آرد سوخاری)، نمک و فلفل را در کاسه‌ای بریزید و با دست ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند.
۲. مخلوط گوشت را با دست به صورت کوفته‌هایی به اندازه یک فندق درشت شکل دهید.
۳. کمی روغن در تابه بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید و سپس کوفته‌ها را در آن سرخ کنید تا اطراف آن‌ها طلایی شود.
۴. عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید و چند مرتبه آب آن را عوض نمایید، سپس در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. پس از شستن با مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نیم پز شود.
۵. برنج را پس از پاک کردن، بشویید و به عدس نیم پز اضافه کنید.
۶. شلغم خرد شده و شوید خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج و عدس کاملا بپزند و نرم شوند.
۷. وقتی شوربا غلیظ شد، آب نارنج، شوید خشک و کوفته‌ها را به آن اضافه کنید و ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا شوربای شلغم کاملا جابیفتد.
۸. اگر آب شوربا در زمان پخت کم بود، مقدار آب جوش به آن اضافه کنید.







ایرنا زندگی
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
شوربای شلغم ، شلغم ، آشپزی ، آش
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا