طرز پخت سینه مرغ رژیمی؛ سریع و ساده
1400/01/16 - 16:52
تاریخ و ساعت خبر:
99432
کد خبر:

طرز پخت سینه مرغ رژیمی؛ سریع و ساده

امروز یک شیوه‌ی پخت سینه مرغ رو بهتون آموزش میدم که خیلی سریع آماده میشه و در نهایت شما یک سینه مرغ پخته و آبدار دارید که میتونید اون رو در کنار انواع سبزیجات میل کرده و یا باهاش سالاد و ساندویچ درست کنید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - مرغ، یکی از مواد غذایی پرکاربرد در آشپزخونه اغلب ماهاست. با مرغ غذا‌های متنوع و زیادی میشه درست کرد. امروز یک شیوه‌ی پخت سینه مرغ رو بهتون آموزش میدم که خیلی سریع آماده میشه و در نهایت شما یک سینه مرغ پخته و آبدار دارید که میتونید اون رو در کنار انواع سبزیجات میل کرده و یا باهاش سالاد و ساندویچ درست کنید.
همچنین در خیلی از مواقع افراد بخاطر بیماری، رژیم خاصی دارن که باید از ادویه جات و غذا‌های سرخ شده پرهیز کنند، این یک غذای عالی پرهیزی هم هست. به نظر من که این شیوه‌ی پخت از آبپز کردن خیلی بهتر و خوشمزه تره.







طرز پخت سینه مرغ رژیمی سریع و ساده
مواد لازم
سینه مرغ بدون پوست و استخوان
نمک و فلفل سیاه
روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
سینه‌های مرغ رو روی تخته قرار داده و به کمک یک شیشه مربایی بزرگ، شروع کنید به کوبیدن اون‌ها تا ضخامت شون کمتر بشه.
مقداری نمک و فلفل روی سینه مرغ بپاشید. اگه بخواید میتونید در این مرحله ادویه و سبزیجات خشک شده معطر هم بهشون اضافه کنید.
ماهیتابه رو روی حرارت قرار بدید تا کمی گرم بشه و بعد روغن رو بهش اضافه کنید. ماهیتابه رو بچرخونید تا تمام سطح کف اون روغنی بشه.
سینه مرغ رو داخل ماهیتابه قرار بدید و با حرارت متوسط اجازه بدید یک طرفشون به مدت ۱ تا ۲ دقیقه بپزه. توی این یک دقیقه اصلا اون‌ها رو جابجا نکنید.







حالا که یک طرف سینه‌های مرغ کمی پخت و طلایی شد، اون‌ها رو برگردون کنید.
توی این مرحله باید حرارت رو کم کنید.
در ماهیتابه رو بذارید و تایمر رو روی ده دقیقه تنظیم کنید. از یک ماهیتابه استفاده کنید که در اون به خوبی بسته بشه. توی این ده دقیقه به هیچ عنوان در ماهیتابه رو باز نکنید.
بعد از اینکه ۱۰ دقیقه تمام شد، بدون اینکه در ماهیتابه رو بردارید، حرارت رو خاموش کرده و مجددا تایمر رو روی ۱۰ دقیقه تنظیم کنید. حواستون باشه که همچنان در ماهیتابه رو باز نکنید.







بعد از تمام شدن ده دقیقه می‌تونید در ماهیتابه رو باز کنید و سینه‌ی مرغ شما آمادست. می‌تونید اون رو برش زده و در کنار سبزیجات میل کنید و یا برای تهیه انواع سالاد، ساندویج و تاکو از اون استفاده کنید.
وب سایت دونفره
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
سینه مرغ رژیمی ، آشپزی ، آشپزی ایرانی ، آشپزی رژیمی
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا