کد خبر: 70521                      تاريخ انتشار: 1399/03/08 - 20:23
طرز تهیه رشته خوشکار؛ رشت را به خانه بیاورید
 
حالا که نمی‌توانیم لذت خوردن رشته خوشکار همراه با چایی را در میدان شهرداری رشت با این هوای دل‌انگیز تجربه کنیم، این شیرینی جذاب را در خانه درست کنیم.
 
حالا که نمی‌توانیم لذت خوردن رشته خوشکار همراه با چایی را در میدان شهرداری رشت با این هوای دل‌انگیز تجربه کنیم، این شیرینی جذاب را در خانه درست کنیم.
مواد لازم:
آب: ۴ پیمانه
مغز گردو چرخ شده: ۱۰۰ گرم
مغز هل ساییده شده: به میزان لازم
آرد برنج: ۲ پیمانه پلو پز
روغن مایع: برای سرخ کردن
دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
شکر: ۵/۱ پیمانه
مواد لازم برای شربت:
آب: ۵/۱ لیوان
دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
شکر: به میزان لازم








طرز تهیه و دستور پخت:
۱. برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا روش درست کردن آرد برنج را آموزش می‌دهیم. برای این کار برنج را خوب بشویید و چند ساعتی آن را در آب گرم بخیسانید تا نرم شود.
۲. برنج خیس خورده را آبکش کرده و آن را روی یک پارچه نخی و تمیز پهن کنید تا خوب خشک شود. بعد از اینکه مطمئن شدید آب برنج خوب خشک شده آن را داخل آسیاب کن بریزید و خوب آسیابش کنید.
۳. بهتر است برای این کار از برنج ایرانی استفاده کنید تا عطر و بوی دسرتان دلپذیرتر شود.
۴. لایه میانی دسر را آماده کنید و کنار بگذارید، برای این کار مغز گردو، مغز هل و شکر را با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا فشرده شده و به هم بچسبند.
۵. در مرحله بعد شربت دسر را آماده کنید و کنار بگذارید. برای این کار شکر و آب را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا دانه‌های شکر حل شده و مواد غلیظ شود. حالا پودر دارچین را اضافه و شعله را خاموش کنید.
۶. حالا سراغ درست کردن رشته‌های خوشکار بروید، آرد برنجی را که دست کردید در کاسه‌ای بریزید و آب را به تدریج اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد غلیظ شود.
۷. مواد را داخل قیف مخصوص بریزید و کنار بگذارید. یک تابه یا سینی مسی را روی حرارت قرار داده و با مقدار بسیار کمی روغن کف آن را چرب کنید.
۸. زمانی که تابه داغ شد مواد داخل قیف را به شکل خط‌های باریک از چپ به راست و به شکل مستطیل داخل تابه بریزید و اجازه دهید مواد کمی بپزد، ولی سرخ نشود.
۹. حالا مواد را به آرامی بردارید و روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا کمی خنک و سفت شود. مواد را از بالا تا بزنید و مواد میانی آن را قرار داده و دوباره تا بزنید و لبه‌های آن را تا زده و با انگشت به هم بچسبانید.
۱۰. حالا رشته‌ها را داخل روغنی که از قبل داغ کرده اید سرخ کنید و سپس به شربت آغشته کنید.
ایرنا زندگی
انتهای پیام/م