باقلوای سنتی گوگان، سی و هشتمین شیرینی خوشمزه آذربایجان شرقی
1403/01/08 - 09:34
تاریخ و ساعت خبر:
191360
کد خبر:

باقلوای سنتی گوگان، سی و هشتمین شیرینی خوشمزه آذربایجان شرقی

باقلوای سنتی گوکان در بین خوراکی و شیرینی لذیذ آذربایجان شرقی رتبه 38 را به خود اختصاص داده است .
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - از آذربایجان شرقی : باقلوای سنتی گوگان از جمله ۳۸ خوراکی‌ و شیرینی‌ لذیذ آذربایجان‌ شرقی محسوب می‌شود که در فهرست آثار ناملموس این استان ثبت ملی شده و به عنوان سوغات ارزشمند این منطقه کام مردم و گردشگران را همچون عسل شیرین می‌کند.
شهر گوگان از پایگاه های تولید نوعی شیرینی سنتی خوشمزه به نام باقلوا بوده و با بیش از ۱۰۰ سال قدمت مورد پسند بسیاری از افراد جامعه و گردشگران است و به شکل لوزی و از بادام و گردو تهیه می شود و به علت داشتن ترکیبات مختلف مانند هل، گلاب، بادام، گردو و پسته دارای طعم و مزه های متفاوت و فوق العاده ای است.
شیرینی سنتی باقلوای گوگان که بدون افزودنی نگهدارنده از گذشته در تنورهای سنتی منازل تولید می شود به نظر کارشناسان مربوطه دارای ماندگاری بیش از ۲ ماه در شرایط عادی و بیش از ۶ ماه درون یخچال است.
ارزش و جایگاه شیرینی باقلوای سنتی گوگان در سطح استان به ویژه این شهرستان تا آنجایی است که در سال ۱۳۹۴ با شماره ۱۱۸۸ در فهرست آثار ناملموس میراث فرهنگی ثبت ملی قرار گرفت و در سال ۱۴۰۰ از نماد شهری باقلوای سنتی گوگان و لوح ثبتی آن به عنوان یکی از میراث های ناملموس استان در این شهرستان رونمایی شد.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
آذربایجان شرقی، سوغات آذربایجان شرقی ، شیرینی سنتی آذربایجان شرقی ، باقلوای سنتی گوکان،
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا