هر چی لوبیا پلو تا الان پختی فراموش کن و این را بپز
1403/02/16 - 14:08
تاریخ و ساعت خبر:
192924
کد خبر:

هر چی لوبیا پلو تا الان پختی فراموش کن و این را بپز

لوبیا پلو یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که در بسیاری از مناسبت‌ها، از جمله مهمانی‌ها، سرو می‌شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - لوبیا پلو یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که در بسیاری از مناسبت‌ها، از جمله مهمانی‌ها، سرو می‌شود. این غذا ترکیبی از برنج، لوبیا سبز، گوشت، زعفران و ادویه جات است.
لوبیا پلو مجلسی با استفاده از خمیر فیلو به صورت گل های چروک تزئین می شود که ظاهری زیبا و جذاب به این غذا می دهد.
مواد لازم
برنج: 3/5 پیمانه
لوبیا سبز: 280 گرم
گوشت: به میزان دلخواه
زعفران دم کرده: به میزان دلخواه
چوب دارچین: 1 عدد
پودر دارچین: به میزان دلخواه
پودر گل محمدی: 1 قاشق چایخوری
خمیر فیلو: به میزان لازم
کره: به میزان دلخواه











طرز تهیه
برنج را با آب و نمک بپزید.
لوبیا سبز را به صورت خلالی خرد کنید و با مقداری آب بپزید.
گوشت را با مقداری پیاز و ادویه جات پخته و ریش ریش کنید.
زعفران دم کرده را با کمی آب مخلوط کنید.
در یک تابه، مقداری روغن بریزید و لوبیا سبز، گوشت، و زعفران دم کرده را با هم تفت دهید.
در یک قالب مناسب، مقداری از مایه لوبیا پلو را بریزید و روی آن یک لایه برنج بپاشید.
این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.
لایه آخر را با برنج بپوشانید و روی آن را با پودر دارچین و پودر گل محمدی بپاشید.
خمیر فیلو را به صورت گل های چروک درآورید و روی لوبیا پلو بچینید.
قالب را در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه قرار دهید.
پس از پخت، لوبیا پلو را از فر خارج کنید و با کره ذوب شده روی آن را تزئین کنید.











نکات
برای اینکه لوبیا پلو مجلسی تر شود، می توانید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
برای اینکه لوبیا پلو خوش عطرتر شود، می توانید از مقداری ادویه جات دیگر مانند زردچوبه، فلفل سیاه، و آویشن نیز استفاده کنید.
برای اینکه لوبیا پلو تردتر شود، می توانید از خمیر فیلو فریزر استفاده کنید.
برترین ها
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
برنج، زعفران، فلفل، گل محمدی، گوشت ،
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا