طرز تهیه رولت اسفناج؛ لذت تجربه طعم‌های متفاوت
1399/08/06 - 17:30
تاریخ و ساعت خبر:
95061
کد خبر:

طرز تهیه رولت اسفناج؛ لذت تجربه طعم‌های متفاوت

رولت اسفناج یک غذای متفاوت با طعمی جدید است که پیشنهاد می‌کنیم یک‌بارهم که شده حتما آن‌را امتحان کنید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - رولت اسفناج یک غذای متفاوت با طعمی جدید است که پیشنهاد می‌کنیم یک‌بارهم که شده حتما آن‌را امتحان کنید؛ نهایتا از طعم آن خوش‌تان نخواهد آمد و دیگر درست نمی‌کنید.
رولت اسفناج یک غذای پرخاصیت است و حالا که اسفناج تازه در دسترس است می‌توانید درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
طرز تهیه رولت اسفناج؛ لذت تجربه غذا‌های متفاوت
مواد لازم:
اسفناج: ۱۵۰ گرم
پیاز درشت خرد شده: یک دوم پیمانه
ماست چکیده: ۱ پیمانه
سیر رنده شده: ۲ حبه
تخم مرغ: ۵ عدد
گردو خرد شده (دلبخواه): ۳ قاشق غذاخوری
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: یک دوم قاشق چایی‌خوری
فلفل: یک دوم قاشق چایی‌خوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایی‌خوری
روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.
۲. برگ‌های اسفناج را با سه قاشق غذاخوری آب داخل قابلمه ریخته و ۴-۳ دقیقه آن‌ها را بپزید. سپس از روی حرارت برداشته وقتی سرد شد آب اضافی آن را بگیرید.
۳. اسفناج پخته را همراه با پیاز خرد شده، تمام ادویه‌ها، روغن و تخم مرغ داخل مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و دو دقیقه همه‌ی مواد را هم زده تا کامل خرد شوند و به صورت یک مایع یک‌دست در آید.
۴. به مایع اسفناج گردو خرد شده و زرشک را اضافه و مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش می‌کنیم.
۵. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش می‌کنیم.
۶. سینی را داخل فر گذاشته تا برای ۱۵ دقیقه بپزد. تا آماده شدن اسفناج، ماست را با سیر رنده شده و کمی نمک مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.
۷. وقتی اسفناج پخت از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا سرد شود. سپس اسفناج را پشت و رو کرده و کاغذ را جدا می‌کنیم.
۸. اسفناج ورقه‌ای را با چاقو به صورت نوار‌های بلند برش می‌دهیم.
۹. روی هر نوار را از بالا تا پایین با ماست می‌پوشانیم و به آرامی نوار اسفناجی را رول می‌کنیم.
۱۰. می‌توانید رولت‌های آماده را همان موقع سرو کنید و یا در یخچال گذاشته و یک ساعت بعد سرو کنید.
ایرنا زندگی
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
رولت اسفناج ، غذای ایرانی ، اسفناج ، آشپزی
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا