ذوق زدگی اصلاح طلبان از انتصاب یک زن سرخپوست در کابینه بایدن/ لیبرال ها نسل کشی میلیونی بومیان آمریکا را فراموش کرده اند؟
1399/10/01 - 09:50
تاریخ و ساعت خبر:
96882
کد خبر:

ذوق زدگی اصلاح طلبان از انتصاب یک زن سرخپوست در کابینه بایدن/ لیبرال ها نسل کشی میلیونی بومیان آمریکا را فراموش کرده اند؟

گویا «دب هالند»، نماینده ۶۰ ساله کنگره از ایالت نیومکزیکو، در کابینه جو بایدن سمت وزارت کشور را به عهده خواهد گرفت. چنانچه احراز این مقام توسط خانم هالند از سوی مجلس سنا تأیید شود، این نخستین بار است که یکی از بومیان آمریکا به مقام وزارت می‌رسد. روزنامه هایی همچون «سازندگی» ارگان رسانه ای حزب اصلاح طلب کارگزاران و «دنیای اقتصاد» که نزدیک به اصلاح طلبان است تیتر یک خود را به این موضوع اختصاص دادند و با ذوق زدگی و آب و تاب آنرا یکی از تاریخی ترین وقایع آمریکا عنوان کردند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - امیرحمزه نژاد: اصلاح طلبان برای اینکه آمریکا را بزک کنند دست به اقدامات بسیاری می زنند و موارد قابل تاملی را پررنگ می کنند. اخیرا شنیده شده است که «جو بایدن» رئیس منتخب جمهور آمریکا یک زن سرخپوست را به کابینه خود برای در اختیار گرفتن پست وزارت دعوت کرده است.
گویا «دب هالند»، نماینده ۶۰ ساله کنگره از ایالت نیومکزیکو، در کابینه جو بایدن سمت وزارت کشور را به عهده خواهد گرفت. چنانچه احراز این مقام توسط خانم هالند از سوی مجلس سنا تأیید شود، این نخستین بار است که یکی از بومیان آمریکا به مقام وزارت می‌رسد.
وزارت کشور در ایالات متحده در مقایسه با کشورهای اروپایی، بیشتر وظایف منطقه‌ای مربوط به اقلیم طبیعی را به عهده دارد و به امور امنیتی نمی‌پردازد.روزنامه "واشنگتن پست" تصمیم جو بایدن را گامی تاریخی برای ملت آمریکا دانست که برای نخستین بار بومیان ایالات متحده را در حکمرانی کشور دخالت می‌دهد. همین خط را برخی از روزنامه های داخلی ازجمله رسانه های اصلاح طلب پیش گرفتند و به تعریف و تمجید این اقدام بایدن پرداختند.
روزنامه هایی همچون «سازندگی» ارگان رسانه ای حزب اصلاح طلب کارگزاران و «دنیای اقتصاد» که نزدیک به اصلاح طلبان است تیتر یک خود را به این موضوع اختصاص دادند و با ذوق زدگی و آب و تاب آنرا یکی از تاریخی ترین وقایع آمریکا عنوان کردند.
روزنامه دنیای اقتصاد در این رابطه نوشت: « یک انتخاب تاریخی عجیب در دولت بایدن صورت گرفته و آن نیز این است که برای اولین بار رئیس‌جمهور منتخب ایالات‌متحده یک بومی آمریکایی را برای یک پست در حد وزارتخانه انتخاب کرده است. او در حالی برای وزارت کشور ایالات‌متحده انتخاب شده است که این وزارتخانه در بدرفتاری با بومی‌های آمریکایی، شهرت خوبی ندارد. به نوشته روزنامه نیویورک‌تایمز، در یک تصمیم‌گیری تاریخی جو بایدن برای وزارت کشور آمریکا روی نام دب هالند دست گذاشته است. او که سرخپوست و نماینده مجلس نمایندگان از نیومکزیکو است، حالا نامش را برای رهبری وزارت داخلی آمریکا در نظر گرفته‌اند.»
درواقع هالند ۶۰ ساله یک دورگه آمریکایی است که از مادری بومی فعال در نیروی دریایی و از پدری نروژی تبار که تفنگدار آمریکایی بود، در آریزونا متولد شده است. بنابراین وی بیشتر از اینکه یک سرخپوست باشد یک فرد رشد یافته در خانواده ای غربی و نظامی است.
اما تفاخر و ذوق زدگی اصلاح طلبان به این انتصاب که به نوعی نمایشی و تبلیغاتی است بیشتر موجب انحراف افکارعمومی از واقعیت آمریکا می شود. این موضوع بیشتر از اینکه یک رویداد تاریخی و مثبت باشد نشان دهنده آن است که بومیان آمریکا با وجود شعارهای آزادی خواهی به چه میزان در محاق و حاشیه هستند. اما جالبتر آنکه روزنامه های اصلاح طلب از این موارد برای بزک آمریکا استفاده کرده و آنرا نقطه عطفی در تاریخ آمریکا قلمداد می کنند.
نگاهی به تاریخ آمریکا در خصوص کشتار سرخپوست های این کشور و به نوعی نسل کشی نشانگر یک فاجعه تاریخی است. اما حالا رسانه های آمریکایی و به دنبال آن برخی رسانه های داخلی به دنبال سرپوش گذاشتن بر روی این موارد و نشان دادن تصویری معکوس از این ماجرا هستند. حالا لیبرال‌ها که پرداختن به نسل کشی میلیونی بومیان آمریکا را دوست ندارند، احتمالِ انتصاب «اولین وزیر سرخپوست آمریکا» را جشن گرفتند.
کشتار سرخ‌پوستان جنایت پردامنه و طولانی‌مدتی بود که به دنبال کشف قاره آمریکا توسط دریانوردان اسپانیایی در قرن شانزدهم آغاز شد. این کشتارها عمدتاً توسط کشورهای استعمارگر اروپایی خصوصاً اسپانیا، پرتغال، فرانسه و انگلستان به منظور سلطه بر مناطق مختلف قاره آمریکا و با هدف دستیابی اموال و املاک سرخ‌پوستان صورت می‌گرفت. بعدها و به خصوص در نیمه دوم قرن نوزدهم، آمریکاییان با کوچ دادن اجباری و جنگ‌هایی که به دنبال آن صورت می‌گرفت نقش پررنگی در کشتار سرخ‌پوستان آمریکای شمالی ایفا کردند.

جنگ‌های آمریکا با اولین حمله به سرخپوستان در شهر جیمزتاون در سال ۱۶۶۲ میلادی آغاز شد که به دنبال آن جنگ با سرخپوستان آلگوکین طی سال‌های ۱۶۳۵ و ۱۶۳۶ و جنگ سال‌های ۱۶۷۵ و ۱۶۷۶ که منجر به ویرانی نیمی از شهرهای ماساچوست شد را در پی داشت. دیگر جنگ‌ها و حملات امریکا به سرخپوستان تا سال ۱۹۰۰ ادامه داشت. در مجموع آمریکایی‌ها حدود ۱۰۰ میلیون سرخ پوست را به قتل رساندند.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
کابیته بایدن، زن، بومیان آمریکا، زن سرخپوست، اصلاح طلبان
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا