طرز تهیه ۴ غذا با بادمجان؛ برای طرفداران این خوشمزه‌ی بی‌رقیب (2)
1399/12/11 - 17:11
تاریخ و ساعت خبر:
98746
کد خبر:

طرز تهیه ۴ غذا با بادمجان؛ برای طرفداران این خوشمزه‌ی بی‌رقیب (2)

اگر از طرفداران پر و پا قرص بادمجان هستید، این مطلب را از دست ندهید. امروز قصد داریم طرز تهیه‌ی چند غذا با بادمجان را آموزش بدهیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - بادمجان از آن دسته از مواد غذایی است که در میان کودکان و بزرگسالان طرفداران زیادی دارد. می‌توانید با بادمجان غذا‌های بسیار متنوعی درست کنید. بادمجان نه تنها طعم بسیار خوبی دارد، بلکه بسیار مغذی هم است و خواص زیادی برای سلامتی دارد.
بادمجان حاوی فیبر، پروتئین، منگنز، فولات، ویتامین K، پتاسیم و ویتامین C است و مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان دارد. کاهش خطر بیماری قلبی، کمک به کنترل قند خون، مبارزه با سرطان و کمک به کاهش وزن از جمله خواص آن هستند. اگر از طرفداران پر و پا قرص بادمجان هستید، این مقاله را از دست ندهید. امروز قصد داریم طرز تهیه‌ی چند غذا با بادمجان را آموزش بدهیم.
۲. املت بادمجان و سوسیس







توصیه می‌کنیم املت بادمجان و سوسیس را در وعده‌ی صبحانه میل کنید، چون به‌شدت شما را سیر می‌کند.
املت بادمجان و سوسیس یک غذای بسیار خوشمزه است که می‌توانید آن را در وعده‌ی صبحانه یا به‌عنوان یک شام سبک نوش جان کنید. توصیه می‌کنیم این غذا را در وعده‌ی صبحانه میل کنید، چون به‌شدت شما را سیر می‌کند و باعث می‌شود تا وعده‌ی بعد دیگر سراغ هله‌هوله ها‌ی مضر و پرچرب نروید. این غذا در مدت زمان کم آماده می‌شود و تهیه‌ی آن آسان است؛ بنابراین مواقعی که خسته هستید و زیاد حوصله‌ی آشپزی کردن ندارید، می‌توانید آن را به‌عنوان یک گزینه‌ی سریع و آسان در نظر داشته باشید. این غذا با بادمجان و سوسیس تهیه می‌شود و برای چهار نفر مناسب است. مواد اولیه را می‌توانید با توجه به تعداد نفراتی که قرار است برای آن‌ها غذا درست کنید، کم یا زیاد کنید.
مواد لازم
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
سوسیس: حدود ۲۵۰ گرم
بادمجان متوسط: یک عدد
پیاز زرد بزرگ: نصف یک عدد
سیر: یک حبه
تخم‌مرغ بزرگ: ۴ عدد
برگ ریحان تازه: یک چهارم فنجان
پنیر تازه: ۶۰ گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
۱. برای تهیه‌ی این غذا با بادمجان ابتدا پوست پیاز را بگیرید و آن را خرد کنید. سیر را هم رنده کنید. برگ‌های ریحان را به صورت درشت خرد کنید. پوست بادمجان را بگیرید و آن را هم نگینی کنید.
۲. پوست سوسیس‌ها را بگیرید و آن‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را درون یک ماهیتابه بریزید و اجازه دهید روی حرارت متوسط داغ شود. به مدت ۱۰ دقیقه سوسیس‌ها را تفت دهید تا رنگشان قهوه‌ای شود. روی یک بشقاب، حوله‌ی کاغذی بگذارید و سوسیس‌ها را به آن منتقل کنید تا چربی اضافی‌شان گرفته شود.
۳. به ماهیتابه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید و بادمجان و پیاز خرد شده را درون آن بریزید. هر از گاهی آن را هم بزنید. اجازه دهید به مدت ۶ تا ۸ دقیقه روی حرارت باشند تا نرم شوند. سیر و سوسیس تفت داده شده را به همراه کمی نمک به مواد اضافه کنید و خوب همه‌ی مواد را هم بزنید.
۴. تخم‌مرغ‌ها را با ریحان خرد شده در یک کاسه‌ی متوسط با چنگال بزنید و آن را درون ماهیتابه بریزید. ماهیتابه را کمی کج کنید تا تخم‌مرغ به طور مساوی همه جای ماهیتابه پخش شود. پنیر را خرد کنید و روی تخم‌مرغ بریزید. اجازه دهید به مدت زمان لازم روی حرارت ملایم بماند تا خودش را بگیرید. سپس زیر حرارت را خاموش کنید و با کفگیر تخم‌مرغ را درون بشقاب‌ها قرار دهید. املت بادمجان و سوسیس آماده است. در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
غذا با بادمجان ، غذای ایرانی ، بادمجان ، آشپزی
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا