مزایا و معایب ازدواج در دهه ۲۰ و ۳۰ سالگی
1403/01/25 - 11:02
تاریخ و ساعت خبر:
192003
کد خبر:

مزایا و معایب ازدواج در دهه ۲۰ و ۳۰ سالگی

ازدواج در هر دوره‌ای از زندگی می‌تواند مزایا و معایبی داشته باشد که در مطلب زیر به آن‌ها می‌پردازیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - شاید شما نیز مدت زیادی باشد که بخواهید با کسی که در نظر دارید یا نامزد هستید ازدواج کنید، اما انتخاب زمان ازدواج همیشه یک چالش بوده است.
در اصل هیچ زمان نرمالی برای این کار وجود ندارد. اما ازدواج در هر دوره‌ای زندگی می‌تواند مزایا و معایبی داشته باشد که در ادامه مطلب به آن‌ها می‌پردازیم. پس با ما همراه باشید.
مزایا:
۱- ازدواج در دهه ۲۰ سالگیتان به این معنی است که شما با هم بزرگ شده و قویتر می‌شوید
در این سن انسان‌ها مشکلات زیادی مانند تغییرات شغلی، مسائل خانوادگی و درس خواندن دارند. وقتی در این سن و سال با یکدیگر ازدواج کنید باید همراه هم با این مشکلات مبارزه کنید و این باعث می‌شود تا درباره یکدیگر چیز‌های زیادی را یاد بگیرید. بعد‌ها در سنین پیری نیز این مشکلات به خاطراتی تبدیل می‌شوند که همیشه از آن‌ها به خوبی یاد می‌کنید. گزارشی وجود دارد که می‌گوید ازدواج در دهه ۲۰ سالگی می‌تواند شانس یک ازدواج موفق با خوشبختی و علاقه زیاد را به همراه داشته باشد. آن‌هایی که در این سن ازدواج می‌کنند شانس بالاتری نسبت به افرادی که در دهه ۳۰ سالگی ازدواج می‌کنند، برای رشد و شکوفایی دارند.
۲- ازدواج در دهه ۲۰ سالگی ممکن است به ساختن ثروت بیشتری بی‌انجامد
شاید تعجب آور باشد، اما تعویق ازدواج نه تنها باعث جمع کردن ثروت بیشتر نمی‌شود بلکه شما را از انجام این کار نیز باز می‌دارد. به این دلیل که زوج‌هایی که در دهه ۲۰ سالگی ازدواج می‌کنند می‌توانند با هم ثروت بیشتری خلق کنند. تمام درآمد و هزینه‌ها تقسیم می‌شود که باعث ایجاد تعادل مالی می‌شود. به این ترتیب این می‌تواند به شما برای رسیدن به اهداف مالی کمک زیادی کند.
۳- با ازدواج در دهه ۲۰ سالگی زندگیتان فرزند بیشتری نصیبتان می‌شود
ازدواج در این سن به شما کمک می‌کند تا به داشتن فرزندانی بیش از یک مورد هم فکر کنید و همچنین انرژی و وقت بیشتری هم برای تربیت آن‌ها خواهید داشت و می‌توانید از رشد و زندگی در کنار هم لذت ببرید. همچنین در آینده نیز زودتر می‌توانید پدربزرگ و مادربزرگ شوید و از آن لذت ببرید. نکته حائز اهمیت دیگری که وجود دارد آن است که قدرت باروری بعد از ۳۰ سالگی کاهش یافته و پس از گذشتن از ۳۵ سالگی سریعتر این روند طی می‌شود.
۴- در اواخر ۲۰ سالگی خود را بهتر می‌شناسید
یک مشاور خانواده و ازدواج می‌گوید ما در ۲۸ سالگی تمایل به داشتن خودآگاهی قوی و همچنین اعتماد به نفس در پیدا کردن شریک زندگیمان داریم. این به این معنی است که ما زمان کافی برای پایان تحصیل، شروع کار و زمان کافی برای کشف و یادگیری اشتباهات قبلی در روابط گذشته‌مان را داریم.
۵- در دهه ۳۰ سالگی نسبت به خودتان بیشتر آگاه هستید
معمولا ما در میانه‌های دهه ۲۰ سالگی زندگیمان خودمان را می‌شناسیم و ازدواج در دهه ۳۰ سالگی از این جهت که ما شناخت بیشتری نسبت به خودمان داریم می‌تواند بهتر باشد. در واقع بسیاری از مردم سعی می‌کنند تا قبل از ازدواج تجارب بسیاری را به تنهایی بدست بیاورند و منتظر کشف زندگی با شریک یا نفر دیگری نمی‌مانند.
۶- ازدواج پس از ۳۰ سالگی به معنی فرصتی برای ایجاد حرفه در خود است
اگر روی تحصیلات، کار و درآوردن بیشتر پول برای پیش از ازدواج تمرکز کرده‌اید پس دهه ۳۰ سالگی می‌تواند بهترین زمان برای پیدا کردن شریک زندگیتان باشد. این به این دلیل است که مطالعه و کار می‌تواند انرژی لازم برای توجه به همسرتان را از شما بگیرد و همین مورد برای او نیز صدق می‌کند.
معایب:
۱- در دهه ۲۰ سالگی ممکن است خام و بدون تجربه باشید
وقتی پای روابط جوانان در میان باشد همیشه بی تجربگی یکی از خصوصیات آن است و ممکن است خیلی از نقاط ضعف خود و شریکتان را نتوانید کشف کنید. شاید نتوانید علائم ناسازگاری با شریک خود را ببینید. این به این دلیل است که احتمالا شما بیشتر روی چیز‌های خوب تمرکز کرده‌اید و حواستان از خصوصیات بد پرت شده است. چشم انداز شما ممکن است با چیز‌های مختلفی که در جوانی بیشتر به آن‌ها توجه می‌شود، کاملا پر شود و از نقطه ضعف‌های جدی خود و شریکتان غافل بمانید.
۲- شاید مغز شما هنوز در دهه ۲۰ سالگی زندگیتان رشد نکرده باشد
اگر ما از منظر نورولوژیک نگاه کنیم، خیلی بهتر است که در زمانی ازدواج کنید که مغزتان کاملا رشد کرده است که این به معنی ازدواج در ۲۵ سالگی به بالاست. پس اگر در دانشگاه رابطه خود را آغاز کرده‌اید شاید باید صبر کنید تا ببینید رابطه با شریکتان را از راه دور و یافتن شغل را چگونه مدیریت می‌کنید.
۳- ازدواج قبل از ۳۰ سالگی ممکن است به طلاق منجر شود
شاید این رقم برایتان اعجاب آور باشد، اما ۶۰ درصد ازدواج‌ها در ۲۰ تا ۲۵ سالگی به طلاق ختم می‌شوند. بیشترین دلیل آن هم پایبند و متعهد نبودن به قول و قرارها، برابری و انتظارات غیرواقعی از یکدیگر و مشاجره زیاد است.
۴- ازدواج در دهه ۲۰ سالگی ممکن است به سرعت جذابیتش را از دست بدهد
جذابیتی در اوایل ازدواج در ۲۰ سالگی ممکن است در اواخر ۲۰ سالگی کم رنگ شود. این به این معنی است که داشتن ارتباطات و گذراندن وقت با یکدیگر ممکن است به چالش سختی تبدیل شود.
۵- شاید در ۳۰ سالگی چندان نخواهید تا اموال خود را به اشتراک بگذارید
قبل از ازدواج شما فقط به خودتان فکر می‌کنید. شما برای اهدافتان و چگونگی رسیدن به آن‌ها برنامه ریزی می‌کنید که یکی از اصلی‌ترین آن‌ها نحوه خرج کردن پول‌هایتان است. اما زمانی که ازدواج می‌کنید باید با یکدیگر به خرج کردن و پس انداز پول‌ها باشید و نمی‌توانید به تنهایی برای اموالتان نقشه بکشید.
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
ازدواج موفق ، ازدواج ، سبک زندگی
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا