خودتان در خانه کوبیده رستورانی آماده کنید
1403/02/01 - 12:32
تاریخ و ساعت خبر:
192280
کد خبر:

خودتان در خانه کوبیده رستورانی آماده کنید

طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی بسیار ساده است فقط با رعایت چند نکته میتوانید بهترین کباب کوبیده را داشته باشید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - کباب جز غذا‌های اصیل ایرانی است. در ایران انواع کباب تهیه میشود. طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی بسیار ساده است فقط با رعایت چند نکته میتوانید بهترین کباب کوبیده را داشته باشید.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۱ کیلو
بهتر است گوشت ترکیبی از گوشت گاو و گوسفند باشد
قلوه گاه بهترین قسمت برای کباب است
پیاز: ۳ عدد
نمک و فلفل و زعفران: به میزان لازم
جعفری: به دلخواه
گوجه فرنگی: ۵ عدد
طرز تهیه کباب کوبیده:
ابتدا گوشت را خوب ورز دهید بهتر است گوشت را دو تا سه بار چرخ کنید تا چسبندگی مورد نیاز را داشته باشد.
پیاز‌ها را رنده ریز بزنید و آب آن را کامل بگیرید.
آب پیاز را دور نریزید.
پیاز را به گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید.
نمک و فلفل و زعفران را اضافه کنید.
جعفری را نیز ریز خورد کنید و به مواد اضافه کنید.
مواد را خوب ورز دهید.
آب پیاز را با کمی آب گرم مخلوط کنید.
دستتان را با آب پیاز مرطوب کنید و مقداری از گوشت را بردارید و به سیخ بزنید و با کمک دست به آن حالت دهید.
گوجه‌ها را نیز به سیخ بکشید.
کباب‌ها را روی ذغال بگذارید و با حرارت ملایم بپزید.
فرارو
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
کباب کوبیده رستورانی طرز تهیه آشپزی
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا