توسعه طب ایرانی دغدغه رئیس جمهور شهید /لزوم دیپلماسی و سیاست‌گذاری دقیق در طب ایرانی
1403/03/09 - 13:37
تاریخ و ساعت خبر:
193960
کد خبر:
مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت:

توسعه طب ایرانی دغدغه رئیس جمهور شهید /لزوم دیپلماسی و سیاست‌گذاری دقیق در طب ایرانی

مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در نخستین کنگره ملی انجمین طب ایرانی با اشاره به اینکه توسعه طب ایرانی از دغدغه های شهید آیت الله رئیسی بود ، بر لزوم یپلماسی و سیاستگزاری دقیقی در عرصه طب ایرانی و صمیم های سازنده در خصوص آن تأکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - دکتر نفیسه حسینی یکتا در نخستین کنگره ملی انجمن طب ایرانی که در سالن همایش های بین المللی رازی برگزار شد اظهار داشت : این کنگره با حضور گروه های پزشکی و پیراپزشکی برگزار شده است . 16 سال از راه اندازی دانشکده های طب سنتی ایران می گذرد و امروز حدود 1500 دانشجو در این رشته تحصیل می کنند.
وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم تهسیل راه اندازی دانشکده های طب ایرانی در دستور کار قرار گرفت افزود: توسعه آموزشی این طب بیش از این نیاز است چرا که ما در حوزه بهداشت با استفاده از ظرفیت پیشگیری به همت معاونت بهداشتی در دانشگاه ها می توانیم در این حوزه فعال باشیم . همچنین تهیه شناسنامه سبک زندگی به خانه های بهداشت ارجا شده است و در کنار خدماتی که خانه های بهداشت ارائه می کنند بحث آموزه های طب ایرانی نیز در کنار این خدمات به مردم رائه می شود .
حسینی یکتا با بیان اینکه 29 سلامتکده دولتی و 27 سلامتکده خصوصی در بحث طب سنتی ایرانی فعالیت می کنند ادامه داد: در شهرهای فسا ، تبریز ، کرج ، مازنداران و اصفهان سلامتکده های طب ایرانی افتتاح شده است.
مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در ادامه این مطلب تصریح کرد: در بند 13 اساس نامه ای که رهبر معظم انقلاب در بحث سلامت ارائه کرده اند، راه اندازی دانشکده های طب سنتی را به عنوان مژده ای نام برده اند و ایشان فرموده بودند که من در اوایل انقلاب به درمان های گیاهی که در هند دیده بودم به مسئولان گفتم که طب سنتی را مسئله ای مهم بدانند . همچنین توسعه طب ایرانی از دغدغه های مهم رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی بوده است و ایشان همیشه می گفتند لازم است که از این طب به بهترین شکل استفاده کنیم و حتی در هیأت دولت معاونت طب ایرانی را ایجاد کردند.
حسینی یکتا در ادامه خاطر نشان کرد همگی باید در نظام سلامت ، طب سنتی را جلو ببریم ، استفاده بهینه از طب ایرانی برای ارائه عموم جامعه که مطالبات روز اف زون دارد می تواند راه گشا باشد و همچنین باید متوجه حاشیه هایی که در این طب به وجود آمده است باشیم و به طور جدی با این مشکلات مقابله کنیم .
مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت خاطرنشان کرد : جایگاه طب سنتی در نظام سلامت اهمیت ویژه ای دارد و ما باید به منظور توسعه آن و انگیزه برای به جریان افتادن هر چه بیشتر چرخه داروهای گیاهی که می تواند در بحث اقتصادی مطلوب باشد تلاش کنیم و همچنین جایگاه افرادی که به طور تجربی در این خصوص کار می کنند مورد توجه و ساماندهی قرار بگیرد چرا که باید در بحث طب ایرانی یک دیپلماسی و سیاستگزاری دقیقی صورت گیرد و تصمیم های سازنده ای گرفته شود .

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
دکتر نفیسه حسینی یکتا ،مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت ،توسعه طب ایرانی،نخستین کنگره ملی انجمن طب ایرانی،
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا