طرز تهیه چند نوع سالاد سیب زمینی خوشمزه
1403/03/23 - 12:23
تاریخ و ساعت خبر:
194418
کد خبر:

طرز تهیه چند نوع سالاد سیب زمینی خوشمزه

بسیاری معتقدند سیب‌زمینی چاق‌کننده است، اما برخلاف تصور با این ماده غذایی می‌توان انواع سالاد‌های خوشمزه، سالم و مناسب حتی برای افراد دارای انواع رژیم غذایی را درست کرد. تنوع این دسته از سالاد‌ها کم نیست و با تهیه هرکدام از آن‌ها می‌توان طعمی دلپذیر را کنار خانواده، دوستان و آشنایان تجربه کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - اگر شما هم علاقه دارید که با دستور تهیه تعدادی از سالاد‌های سیب‌زمینی آشنا شوید و سفره‌ای زیبا برای خود و مهمانان‌تان بچینید با فاطمه باقری، مدرس آشپزی همراه شوید.
سالاد سیب‌زمینی ساده
مدت زمان پخت: ۵۰دقیقه
تعداد نفرات: ۵
مناسب: کودکان و بزرگسالان
مواد لازم:
سیب‌زمینی: ۴عدد درشت
کره: ۱۰۰گرم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
سس مایونز: نصف پیمانه
خردل: به میزان لازم
شوید تازه: ۲قاشق غذاخوری
پیاز قرمز: یک عدد متوسط
کرفس خردشده: به میزان لازم
دستور پخت:
۱- سیب‌زمینی‌ها را به همراه ۲قاشق غذاخوری نمک در یک قابلمه بزرگ آب بریزید و بگذارید تا آب به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سیب‌زمینی‌ها به‌مدت ۱۰ تا ۱۵دقیقه دیگر بپزند و کاملا نرم شوند. سپس سیب‌زمینی‌ها را در ظرفی مناسب ریخته و با یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید و بعد آن‌ها را به‌مدت۱۵ تا ۲۰دقیقه بخارپز کنید.
۲- حین پخت سیب‌زمینی‌ها، در یک کاسه کوچک، سس مایونز، کره، خردل، شوید، یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری فلفل را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
۳- وقتی سیب‌زمینی‌ها به اندازه کافی خنک شدند، آن‌ها را به ۴قسمت برش بزنید و درکاسه‌ای بزرگ بریزید. کرفس و پیاز قرمز، ۲قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. چند ساعت در آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا خنک و قابل استفاده شود.
نکته:
تکنیک جوشاندن و سپس بخارپز کردن سیب‌زمینی باعث می‌شود تا تردترین و نرم‌ترین سیب‌زمینی را داشته باشیم.
سالاد سیب‌زمینی ترش
مدت زمان پخت: ۴۵دقیقه
تعداد نفرات: ۴
مناسب: بزرگسالان
مواد لازم:
سیب‌زمینی: ۵عدد درشت
ترشی: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم
پونه کوهی خشک و آویشن خشک: ۳قاشق غذاخوری
تکه‌های فلفل قرمز، نمک و فلفل: به میزان لازم
دستور پخت:
۱- سیب‌زمینی‌ها را در اندازه‌های کوچک برش بزنید. سپس در یک قابلمه متوسط با آب ترشی دلخواهآغشته کنید و بگذارید تا خوب پخته وکاملا نرم شود.
۲. سیب‌زمینی‌ها را پس از پخت از آب خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شوند.
۳- در یک کاسه بزرگ، ترشی، روغن زیتون، پونه کوهی خشک، آویشن خشک، تکه‌های فلفل قرمز و نمک و فلفل را هم بزنید تا طعم‌دار شوند.
۳- سیب‌زمینی‌های خنک شده را به همراه مقداری فلفل قرمز به کاسه اضافه کنید. آن‌ها را خوب هم بزنید تا سس به‌طور مساوی ظرف را بپوشاند.
نکته:
در تهیه این سالاد می‌توان از گیاهان و سبزیجات تازه هم استفاده کرد. این سالاد سیب‌زمینی با گیاهان تازه خوشمزه‌تر خواهد شد.
سالاد سیب‌زمینی با مرغ
مدت زمان پخت: یک ساعت
تعداد نفرات: ۳نفر
مناسب: کودکان، بزرگسالان
مواد لازم:
سینه مرغ: یک عدد
هویج: ۲ عدد
سیب‌زمینی: ۳ عدد
ذرت: نصف پیمانه
خیارشور: ۴ عدد
شوید خشک‌شده: ۲قاشق غذاخوری
سس مایونز، سس خردل، ماست، آبلیمو، نمک و فلفل: به میزان لازم
دستور پخت:
۱- گوشت مرغ را پخته و ریش ریش کنید.
۲- سیب‌زمینی‌ها را با مقداری آب بپزید. سپس به شکل مکعبی خرد یا کاملا له کنید.
۳. هویج‌ها را پوست گرفته و به قطعات یک دست و ریز برش دهید. با مقداری آب بپزید تا کاملا پخته و نرم شوند.
۴. مرغ، سیب‌زمینی و هویچ پخته شده را در ظرف مناسب بریزید.
۵. خیارشور را ریز خرد کرده و همراه با ذرت، سس مایونز، سس خردل، ماست، آبلیمو، نمک و فلفل مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس سالاد را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
نکته:
اگرچه این سالاد با مرغ آبپز شده تهیه می‌شود، اما شما می‌توانید به دلخواه مرغ را مزه‌دار و گریل کنید و به‌صورت برش خورده روی سالاد قرار دهید.
سالاد سیب‌زمینی با سس شوید و سیر
مدت زمان پخت: یک ساعت
تعداد نفرات: ۴نفر
مناسب: کودکان و بزرگسالان
مواد لازم:
سیب‌زمینی: ۴عدد درشت
روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مواد لازم برای سس شوید و سیر:
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
شوید خشک: یک قاشق چایخوری
سیر: ۳حبه
آب: یک فنجان
نمک: به میزان لازم
دستور پخت:
۱- سیب‌زمینی‌ها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با روغن زیتون چرب کنید. سپس نمک و فلفل بپاشید و در طبقه وسط فر با دمای۲۰۴درجه سانتی‌گراد به‌مدت ۳۰-۴۰دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود.
۲- تا زمان پخت سیب‌زمینی‌ها، سس شوید و سیر را درست کنید. آب لیمو، آب، مقداری کمی نمک، شوید و سیر خرد شده را داخل ظرفی بزرگ ریخته و هم بزنید.
۳- سیب‌زمینی‌ها را پس از پخت از فر خارج کرده و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه خنک شوند. با خنک شدن مواد، سس شوید و سیر را به سیب‌زمینی اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.
نکته:
طعم سس این سالاد به ذائقه شما بستگی دارد و درصورت تمایل می‌توانید مواد آن را کم یا زیاد کنید.
فرارو
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
سالاد سیب زمینی تغذیه رژیم غذایی
اخبار مرتبط
ارسال نظر
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اخبار پر بحث
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
نخستین پایگاه خبری تحلیلی زنان کشور
پست الکترونیکی:
info [at] tanineyas [dot] ir
طراحی و اجرا الکا